61-річна бабуся планує дитину з 24-річним чоловіком: її семеро дорослих дітей допомагатимуть ростити малюка

61-річна Шеріл вийшла заміж за Карана Маккейна з Джорджії, США, у вересні минулого року під час романтичної церемонії на березі річки в Теннессі. Пара, у якої 37-річна різниця у віці, зустрічалася всього близько року, перш ніж вивести свої відносини на новий рівень.

Шеріл і Коран: скрін з відео
Шеріл і Коран: скрін з відео

Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" одягла військову форму і показала, як допомагає ЗСУ: "Нарешті я дісталася"

Зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги Сміху" Катя Нікітіна одягла військову форму і показала, як надає підтримку ЗСУ. Так, цього разу Катя Нікітіна показала, як підтримує українських захисників. На фото вона позує у військовій касці і бронежилеті навколо розпакованих коробок з іншою корисною амуніцією. Актриса зазначила, що спершу вирішила сама все приміряти, перед тим, як відправляти на передову.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Російські мільйонери налякані війною в Україні - 15 тисяч громадян вже зібрали "тривожну валізку"

Стало відомо про те, як впливають міжнародні санкції на росіян. Через утруднене становище близько 15 тисяч мільйонерів намагаються покинути територію країни.За попередньою інформацією, серед російської бізнес-еліти, а також олігархічної спільноти, сильно посилюється скептицизм з приводу війни проти України.

Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
Полонені окупанти. Фото: скриншот Telegram
\

Оголошення про смерть Путіна: українцям сказали, в який день це може статися - "Жириновський зачекався"

Який день по Інтернет-ЗМІ блукає обнадійлива інформація про те, що путін переніс невдалу операцію і знаходиться в комі. Слідом за цим стала з'являтися інформація, що про смерть президента рф оголосять 22 червня.

"Вам ця дата нічого не нагадує?.. Колись була розпочата війна, бомбили Київ... Коли почала Велика Вітчизняна війна, про яку так любить говорити путін."

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Катерина Осадча не побоялася показати загиблих через війну пенсіонерів прямо в будинках: "Не можна звикати"

Катерина Осадча-відома українська телеведуча і журналістка, популярна, в першу чергу, завдяки шоу "Світське життя". Вона в черговий раз ділиться трагічними фотографіями російського звірства в Україні. На фото люди похилого віку, які просто лежать вже неживі на підлозі, яких спіткала страшна доля від рук орків.

Катя Осадча. Фото: Instagram
Катя Осадча. Фото: Instagram

У росії невідомі домалювали до Z-клумби зайву смугу і вийшов "Азов" - українцям подобається, у росіян підгорає

У рф розшукують невідомих, які перетворили клумбу у вигляді символу "z" на символ українського "Азова". Біля одного з будинків росіяни влаштували "патріотичну Z-клумбу", але з недавніх пір вона кардинально змінила свій сенс. Тепер це зовсім не символ так званої "спецоперації", а точніше війни в Україні, а символ військового угруповання української армії"Азов".

Скриншот повідомлення у росЗМІ.
Скриншот повідомлення у росЗМІ.