Путінський посіпака Дмитро Медведєв відреагував на візит лідерів Німеччини, Франції та Італії в Україну 16 червня. У його твіттері з'явився новий пост.

Як відомо, президент Франції Еммануель Макрон, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі та канцлер Німеччини Олаф Шольц 16 червня приїхали в Україну спеціальним потягом "Укрзалізниці". З ними до Києва також прибув й президент Румунії Клаус Йоганніс.

Делегація європейських лідерів була у Києві вже вранці та відвідала, зокрема, постраждалий від російського наступу Ірпінь. Вони також зустрілися з президентом Володимиром Зеленським.

Фото: instagram.com/bbc_ua
Фото: instagram.com/bbc_ua

"Я хотів би надіслати українцям меседж підтримки та європейської єдності", - такими були перші слова Еммануеля Макрона. Водночас Олаф Шольц напередодні візиту пообіцяв, що Німеччина допомагатиме Україні "скільки знадобиться".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми хочемо не тільки проявити нашу солідарність, ми також хочемо забезпечити, щоб допомога, яку ми організовуємо: не тільки фінансова, гуманітарна, але й у сфері озброєння, тривала", - сказав він. Олаф Шольц

Водночас Дмитро Медведєв нічого мудрого написати не зміг, тож вийшло, що вийшло: "От люблять європейські поціновувачі жаб, лівера і макаронів, відвідувати Київ. Користі - нуль. Знов пообіцяли вступ до ЄС, гаубиці старі, бахнули горілки та потягом, як 100 років тому, - додому... Тільки до миру Україну це ніяк не наближає. А годинник цокає".

Еммануель Макрон, Олаф Шольц і Маріо Драґі, фото: Укрзалізниця
Еммануель Макрон, Олаф Шольц і Маріо Драґі, фото: Укрзалізниця

Нагадаємо, Еммануель Макрон отримав потужного ляпаса, Володимир Зеленський оцінить: "Паризька Народна Республіка, ми з вами"

Також ми писали, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "В д*пу той добрий..."

Нагадаємо, у Держстаті показали, що сталося з цінами на продукти за останній місяць: актуальна вартість круп, овочів та сигарет