Україна перебуває у стані повномасштабної війни проти рашистів вже понад 110 днів - за цей час захисники у складі ЗСУ знищили понад 32 тисячі окупантів.

Ці люди, які ступили на нашу землю, більше ніколи не повернуться додому до своїх дружин, дітей, батьків і друзів. Але якщо на це плювати, не варто забувати, що рашисти забрали життя тисяч мирних жителів, українських військовослужбовців... знищили сотні будинків, квартир та інфраструктури.

Зруйноване місто, фото: скріншот з відео
Зруйноване місто, фото: скріншот з відео

Мало не кожен житель України хоче не тільки миру, тихого неба над головою, а й смерті всім тим, хто приніс біду в наші будинки. Зокрема, це стосується рашистського президента - путіна. Зараз в TikTok з'явилося кумедне відео з популярною вставкою - "хочеш побачити найкрасивіше з усього, що я зняв?". Цей напис використовується всюди, включаючи дуже часто гумористичні моменти.

Автор відео відобразив кнопку для пішоходів на світлофорі Києва. І невелику деталь, напис під нею: "По Кремлю". Кожен пішохід має можливість натиснути на кнопку, щоб" запустити щось " по нашим ворогам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кнопка по Кремлю, скріншот: TikTok
Кнопка по Кремлю, скріншот: TikTok

"Та його ж будуть натискати кожні 2 секунди, весь рух на дорозі зупиниться", - пише користувач в коментарях.

@anna.petryniak

🙏🏻 дай Боже, долетить!

♬ моя дивовижна Україна - 🧿

Нагадаємо, українець здав кров для військових понад 100 разів, тепер мріє поділитися бойовим досвідом з молодшими побратимами

Як повідомляв "Знай.ua", вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу: "Дуже важко"

Знай.ua писав, Катерина Кухар з "Танців з зірками" вирушила в особливе місце, щоб загадати бажання: "Один на один з думками"