Нафтогаз оприлюднив ціну для 8,8 млн домогосподарств України

Про це повідомила пресслужба компанії.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

За даними компанії станом на 1 травня 2022 року через воєнні дії понад 8,8 млн домогосподарств залишились без постачальників газу. Це не вперше, коли ГК "Нафтогаз України" захищає інтереси споживачів постачальника "останньої надії".

Всі споживачі, які раніше отримували природний газ від 17 постачальників під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (104.ua) та ТОВ «Одесагаз-Постачання», з 1 травня 2022 року забезпечуються газом від Нафтогазу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Завдяки нашим спільним зусиллям з владою їхній тариф на газ становитиме 7,96 грн/куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки)", - говориться в повідомленні.

Крім того, дана ціна, 7,96 є актуальною для споживачів, які до цього отримували газ від місцевих компаній у таких областях: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій і Чернігівській.

Нагадаємо, 70 тис. грн не межа: кому під час війни в Україні готові платити високі зарплати.

До слова, українцям ще 4 рази перерахують пенсії до кінця 2022 року: кому і на які суми розраховувати.

Раніше ми писали, що в Україні раптово зросла кількість вакансій: де шукати тисячі нових пропозицій про роботу.