Сусідня Білорусь стала для росії потужним союзником у війні, яку розпочав Володимир путін.

На щастя, на боці зла виявилося тільки нелегітимне керівництво країни в особі Олександра Лукашенка, а народ всіляко відмикається від будь-якої військової допомоги для росіян і підтримує Україну.

Випадково (або може все ж навмисно) підтримав Україну і син Лукашенка - Микола.

Олександр Лукашенко з сином Миколою
Олександр Лукашенко з сином Миколою

Син білоруського диктатора в 2022 році став випускником школи. На відміну від українських 11-класників, які не змогли пізнати радість останнього дзвоника і випускного вечора, у Миколки така можливість була.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Український журналіст Володимир Горковенко на своїй сторінці в Фейсбук звернув увагу на символічний збіг: підліток одягнув на свято синій костюм, а його однокласниця, що стоїть поруч, позувала в жовтій сукні.

"Про символізм. Коля Лукашенко прийшов на випускний в синьому костюмі. Поруч з ним однокласниця була в жовтій сукні. Вийшов прапор України. Здається, дуже прямолінійний натяк вусатому таргану",- пише журналіст.

Микола закінчив школу із золотою медаллю, про що повідомили на державних телеканалах країни. Назва навчального закладу, куди вступатиме син Лукашенка, не розголошується, але російські ЗМІ пишуть, що це буде московський ВНЗ, напрямок - дипломатія.

Українці ж не могли втриматися від жартів на цю тему і щосили стали клепати гуморні відоси.

Один з них говорить про те, що "Мама теж думала, що Коля виріс хорошим хлопчиком, але Коля виріс гангстером".

@__.simka.fiksik.___

Так він прийшов на свій випускний зі своєю дівчиною🤦🏻‍♀️#переписка #omg #війна #херсон #путінхуйло🔴⚫🇺🇦 #всебудеукраїна🇺🇦💙💛 #україна🇺🇦

♬ оригинальный звук - коляг

Нагадаємо, що Лукашенко вирішив нагадати "звідки на Білорусь готувався напад": масштабні навчання на кордоні з Україною.

Раніше ми повідомляли про смерть Олександра Лукашенка: таролог розповіла, хто заважатиме Білорусі після відходу диктатора.