Котики є дуже потужним заспокійливим і піднімачем настрою. Вони не говорять про "2-3 тижні", як Арестович, і какають в лоток, а не в душу, як колишні.

Знає про корисні функції котів і мер Львова Андрій Садовий і саме тому в місті з'явився свій котячий мер - Левчик. Пухнастик став справжньою зіркою в соцмережах і всі, хто заходять в будівлю мерії неодмінно хочуть потискати Лева.

Скрін, Instagram кіт Садового
Скрін, Instagram кіт Садового

Але бувають з котиком і кумедні випадки, як і з будь-яким представником цього виду чотирилапих. Одним з таких поділилися на офіційній сторінці Левчика в Тікток.

На кадрах кіт миється, а фоном звучать слова Ірини Фаріон, які стали трендом: "Сміялася в очі. Орлиці не сповідуються перед гієнами. До побачення, я все сказала".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

А на самому відео підпис - "Коли запитують, куди поділася ковбаска з канапки Андрія Івановича".

@lvivcitycat

♬ орлиці не сповідаються - Євген 🤌

У коментарях українці можуть натішитися:

"Це не у Андрія Івановича пропала ковбаска, а у Левчика. Він просто її знайшов", "Левчик - жива легенд", "Супер", "Смачного"...

Нагадаємо, що кіт Садового перетворився на антистрес для львів'ян - "Дивитися тричі на день після їжі".

Раніше ми повідомляли, що на продаж виставили миску з якої пив легендарний пес Патрон: ціна "кусається"