Дівчина зламала ніс збоченцю, який чіплявся до неї в черзі до банкомата, на неї накинулась його дружина

Про це стало відомо з соціальної мережі Facebook ГО «Д.О.М.48.24».

Банкомат. Фото: скрін youtube
Банкомат. Фото: скрін youtube

У повідомленні сказано, що у соціальних мережах Франківська з'явилась історія дівчини, яка дала гідну відповідь збоченцю. Як стало відомо, вона стояла в черзі до банкомата, коли невідомий чоловік, який стояв позаду неї, вирішив здерти з неї сукню та розпустити руки.

Проте дівчина дала гідну відповідь. Виявилось, що вона володіє навичками самооборони та зламала йому ніс. На цьому історія не завершилась. Пізніше з прокльонами на дівчину накинулась дружина збоченця та викликала правоохоронців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

І якби не камери відеоспостереження, які були поруч біля ТЦ, у дівчини було сало шансів довести свою правоту, через те, що чоловік пристойно виглядав, тому подумати про таке було важко. Проте відеозапис з камери зробив свою справу. Тепер збоченець буде відповідати перед законом.

Нагадаємо, путін вирішив зайнятися "благодійністю" за допомогою краденого в Україні зерна - яку роль у цьому відіграє Афганістан.

До слова, Зеленський запевнив, що не збирається вести обстріл російської території: "Ми не терористи, ми здорові".

Раніше ми писали, що у путіна вигадали, як збільшити кількість "гарматного м'яса": заманюють зарплатами та благами.