Дмитро Кисельов - представник російської пропаганди, який протягом вже багатьох років вливає у вуха громадян країни-агресора багато неправдивої і фейкової інформації.

Він є людиною, відповідальною за повномасштабну війну, розпочату рашистами 24 лютого 2022 року. В результаті загинули тисячі мирних жителів, багато українських військовополонених ціною власного життя захищають нас - простих, мирних українців. Але радісно те, що близько 32 тисяч рашистів більше ніколи не візьмуть в руки зброю і не повернуться до своїх родин. Все, зокрема, і через Дмитра Кисельова.

Дмитро Кисельов, фото: росЗМІ
Дмитро Кисельов, фото: росЗМІ

Цей громадянин донині чомусь лякає нас, США, країни Європи ядерним потенціалом росії... хоча, в разі використання подібного озброєння, загинуть всі. І тим не менше, пропонуємо повернутися до цієї людини, щоб продемонструвати відео, записане десь 20 років тому, коли Дмитро Кисельов перебував в Україні.

- Рік перебування в Україні, ви вже відчули себе більш українцем?

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

- Так, дійсно, я відчув себе більш українцем. Я відчув себе своїм. Я відчув, що я цілком самостійна частина українського пейзажу. І це накладає певний тягар відповідальності. Я вже переживаю за Україну.

Дмитро Кисельов в програмі RT, скрін
Дмитро Кисельов в програмі RT, скрін

Дмитро Кисельов постав в кадрі, несподівано, з ірокезом на голові. А потім, в нарізці відео, в національному українському вбранні.

Нагадаємо, в Росії вирішили "втішити" покаліченого на війні окупанта "переможною" піснею: вийшло убого

Як повідомляв "Знай.ua", новий-старий претендент на посаду "українця": олігарх Фрідман хоче втекти з "корабля" під назвою Росія, санкції підтискають

Знай.ua писав, "Не за подачки з держстолу": Максим Галкін відповів на звинувачення деяких російських ЗМІ