Настоятель Свято-Покровського храму села Княгининок біля Луцька та військовий капелан Михайло Бучак поділився думкою про тих, хто думає як би відсвяткувати свій день Народження, поки інші помирають в рамках повномасштабної війни, розпочатої рашистами на території нашої держави.

Михайло Бучак розповів, що є такі люди, які скаржаться на те, що не можуть відсвяткувати свої 40 чи 50 років.

Михайло Бучак, скріншот: Youtube
Михайло Бучак, скріншот: Youtube

"Вибачте, це що твоя біда така, що ти не можеш відсвяткувати день Народження під час війни!? А ти розумієш, що хтось сьогодні, у свій день народження загинув на фронті, хтось не дожив до свого 25-річчя, 20-річчя. Де велика трагедія? Не святкувати сьогодні? Ну так Іди на фронт, які проблеми?", - висловився військовий капелан Бучак.

Михайло Бучак, скріншот: Youtube
Михайло Бучак, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нещодавно настоятель розповів, коли може завершитися війна - за його словами, або завтра, або тривати довго. Залежно від того, якими будемо ми. Для Бога не є проблемою завершення війни. Але війна триває - в Луганську, Донецьку, Маріуполі? Війна триває в українських серцях.

Капелан каже, що ми переможемо, адже в українських серцях є Бог і Україна. Він додав, що викоренивши духовного москаля, з України піде і фізичний москаль.

@mariavavrynyuk

#деньнародження #війна #україна #смерть #герой #героямслава #фронт #священник #капелан #михайлобучак #рек

♬ оригінальний звук - Марія Вавринюк

Нагадаємо, влаштував танці на хресті: обурені віруючі зірвали концерт Філіпа Кіркорова

Як повідомляв "Знай.ua", на що ти готовий заради своєї країни: журналісти порівняли відповіді українців і росіян, відразу прояснюється

Знай.ua писав, "Дружини блокують військову частину": мобілізовані "днрівці" скаржаться на безлад і безправ'я