Російські окупанти готові забрати життя у своїх побратимів, якщо ті відмовляться воювати

Російські окупанти готові з легкістю вбивати не тільки українців, а й своїх побратимів. В черговий раз показали свою сутність. Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови російських окупантів. їм не тільки плювати на втрати в своєму складі. Є й такі, хто готовий особисто вбивати тих, хто вирішує не виконувати накази від керівництва.

Військові, фото: скріншот з відео
Військові, фото: скріншот з відео

Даша Астаф'єва поринула в "Чари ночі", і нагадала українцям, що не слід відкладати життя на потім: "Одна лише мить"

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва, яка від початку повномасштабної війни перетворилася на активну волонтерку, прочитала відомий вірш поета Олександра Олеся "Чари ночі". Шовковий голос співачки, її неймовірна чуттєвість, і смисли, про які веде автор популярної поезії, зачарували українців.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram
Даша Астаф'єва. Фото: cкриншот Instagram

Андрій Білецький зробив термінову заяву про воїнів "Азова", які перебувають у полоні: "Найближчим часом"

Засновник і перший командир полку "Азов", воїни якого до останнього захищали Маріуполь від російських загарбників, Андрій Білецький зробив важливу заяву щодо своїх побратимів. За його словами ворог в черговий раз готує провокаційні повідомлення і заяви нібито українських військовослужбовців.

Андрій Білецький
Андрій Білецький

Оля Полякова притулилася до красеня після концерту в Грузії, і засвітилася від щастя: "Суперзірка..."

Українська співачка Оля Полякова показала, хто втішає її після благодійних концертів. Співачка гастролює світом, збираючи кошти для допомоги ЗСУ. Цього разу Оля розмістила кілька уривків з концерту в Грузії. Вона співала в столиці, місті Тбілісі. Однак серед іншого дівчина показала одне чарівне фото з молодим чоловіком.

Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube
Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube

Лукашенко вирішив нагадати "звідки на Білорусь готувався напад": масштабні навчання на кордоні з Україною

Два дні з 14 по 16 червня на кордоні України з Республікою Білорусь проводитимуться масштабні навчання. Вони пов'язані з "виконання завдань з призначенням в сучасних умовах складної ситуації". На навчаннях мають тренувати злагодженості органів військового управління тилового забезпечення, підвищувати "живучість підрозділів та об'єктів тилу, тренувати та набувати практичних навичок солдатів та тих, хто перебуває в тилу до дій в умовах підвищеної складності.

олександр лукашенко. Фото: скриншот Youtube
олександр лукашенко. Фото: скриншот Youtube