Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни, але потрібно скористатися прикладом Ізраїлю

В Україні триває повномасштабна війна, однак, про те, що буде з країною після війни, потрібно думати вже зараз. Експерти розповідають, що у нас є всі шанси стати надпотужною державою. Через майже чотири місяці повномасштабної війни, Україну вже називають однією з найбільш боєздатних країн Європи.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Суддя "МастерШеф" Тетяна Литвинова зважилася на сміливий вчинок у свій день народження: "Торкнутися неба"

Українська телеведуча, ресторатор і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова із захопленням розповіла про свій перший досвід стрибка з параплану. Знаменитість зробила це в тандемі з досвідченим інструктором на свій день народження 12 Червня, який збігся з великим церковним святом Святою Трійцею.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тетяна Литвинова, фото: Instagram
Тетяна Литвинова, фото: Instagram

Російські окупанти поскаржилися на українських снайперів, залишили загарбників без причинного місця

Російські окупанти знову почали скаржитися на цю війну, на яку їх послало військове керівництво. Бояться опір зі Збройними силами України, так як залишаються без "найдорожчого". Вони хочуть загальну мобілізацію в Росії, тому що добровольці мабуть вже не справляються. Вони згадали історію про одного хлопця, який постраждав від українського снайпера.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Wellboy зізнався, чи є у нього дама серця: "Давайте закінчимо війну, а потім..."

Український виконавець wellboy відповів на безліч цікавих питань. Журналістка не посоромилася випитати у артиста, чи є у нього дама серця і як взагалі йдуть справи на особистому фронті. Виконавець відповів, що поки його серце вільне, але журналістка зазначила, що сказав він це з сумною ноткою. Він пояснив, що зараз амурні справи у нього не в пріоритеті, всі нагальні проблеми і турботи будуть вирішуватися після закінчення війни.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

Чи скасується воєнний стан в Україні на День Незалежності: нумеролог Владислав Грицай зробив попередження для всіх

24 серпня 2022 року Україна відзначить 31 річницю своєї незалежності. Цей період припав на війну, яку оголосив нам Володимир путін і вся росія. Якраз до Дня Незалежності України Володимир Зеленський продовжив воєнний стан в нашій країні і тим більше цікаво, чи стане цей день якимось особливим для нас. На це питання спробував відповісти нумерог Владислав Грицай.

Владислав Грицай, фото: Знай.uа
Владислав Грицай, фото: Знай.uа