Мати і бабуся дев'ятирічної дівчинки були звинувачені у вбивстві першого ступеня після того, як вона була померла від сильного зараженням вошами.

38-річна Сандра Крайкович, і 64-річна Елізабет Крайкович були спочатку заарештовані за жорстоке поводження з дітьми.

Згідно з судовими документами, отриманими KOLD-TV , парамедики, викликані в будинок непізнаної дівчини в Тусконі, штат Арізона, 22 березня виявили, що вона не відповідає та лежить з великою кількістю незрозумілих жуків на обличчі.

"При найближчому розгляді було виявлено, що в її волоссі була величезна кількість вошей", - повідомили поліції перші респонденти, не зумівши реанімувати її.

Воші, скрнішот із відео
Воші, скрнішот із відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сандра повідомила поліції, що її дочка страждала від анемії і хворіла приблизно з 15 березня з такими симптомами, як лихоманка, головні болі, затруднене дихання, біль у горлі і труднощі зі збереженням рівноваги, повідомляє Mirror .

За даними розтину, дівчинка померла від анемії, пов'язаної із зараженням вошами. Недоїдання також сприяло її смерті.

Один із старших дітей сім'ї жертви повідомив поліції, що її мати намагалася лікувати вошей за допомогою рідини для полоскання рота.

Бабуся дівчинки Елізабет. Фото: поліцейське управління Тусона)
Бабуся дівчинки Елізабет. Фото: поліцейське управління Тусона)

Текстові повідомлення, вилучені з телефонів жінок, показали, що вони вирішили не звертатися за медичною допомогою через симптоми дитини.

Сандра відправила своєму хлопцю повідомлення 14 і 15 березня, в яких говорилося, що вона знає, що їй потрібно відвезти доньку в лікарню.

Через тиждень, 21 березня, вона написала: "Боже мій. Слухай, я в своїй кімнаті, і моя мама дзвонила мені. Запитувала, чи можу я перевірити її, щоб переконатися, що вона не вмирає".

Повідомляється, що бойфренд Сандри сказав їй відвезти дитину в лікарню, але вона нібито відмовилася.

Бабуся дівчинки також знала, що дитина серйозно хвора, і погрожувала зателефонувати в 911, спостерігаючи за нею та іншими дітьми доньки.

Поліція повідомила, що Сандра визнала, що її недбалість призвела до смерті її молодшої дитини, заявивши офіцеру, що "якби вона звернулася за медичною допомогою, її донька, ймовірно, була б ще жива", згідно зі свідченнями під присягою.

Сандра і Елізабет були заарештовані в березні і спочатку звинувачені в жорстокому поводженні з дітьми, пов'язаному з їх поводженням з братами і сестрами дитини віком 11 і 13 років.

За повідомленнями поліції, обидві дитини також страждали від сильного зараження вошами.

Нагадаємо, що жінці ампутували ногу після того, як вона вирізала папір: 17 років боролася з болем від порізу.

Раніше ми повідомляли, що у самого татуйованого чоловіки в світі покриті фарбою ясна і "причандал".