В інформаційному потоці все частіше з'являються новини, які не дуже тішать українців. Та й заспокійливий Арестович вже не такий заспокійливий.

Що насправді відбувається в Україні, які успіхи на військовому фронті і чого чекати всім нам в осяжному майбутньому? На ці питання спробувала відповісти тарологиня Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Ведучий зазначив, що зараз багато жителів нашої країни переходять на українську мову і йому стало цікаво, що буде після війни з цим питанням.

"У нас будуть прийняті закони щодо мови, вимоги... І якщо людина захоче працювати в Україні, то буде обов'язкове вивчення... Навіть будуть різні рівні мови... Так що ті, хто хоче жити в Україні доведеться миритися з тим, що потрібно вчити і знати мову",- однозачно відповіла Людмила.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Біллі Айліш і прапор України
Біллі Айліш і прапор України

Також тарологиня закцентувала увагу на тому, що буде зміни в зарплатах і пенсіях. Вони поступово будуть прирівнюватися до європейських, але це не відбудеться в один момент.

"Це не буде ні під час, ні після війни... Це тривалий час... Перші зміни ми відчуємо через 3-4 роки... Це буде вже в межах норми, нормальний рівень життя, коли люди зможуть безбідно жити і щось собі дозволяти".

На рахунок голоду Хомутовська однозначно відповідає, що його в Україні точно не буде.

Людмила впевнена, що влада наведе лад у судовій системі. Багатьох посадять у в'язницю. Тому ведучий поставив логічне запитання - це буде при Зеленському або це буде інша команда.

"Питання підзакрили... Карти дали "Місяць"... Він каже, що якщо все піде за законом, то ця влада залишиться... У просторі ще немає майбутнього, яке створилося і я не можу відповісти на це питання, тому що ще багато чого не сталося".

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України
Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Останнім питанням, яке цікавило ведучого було те, скільки ще є ресурсів у росії на цю війну, адже на країну наклали безліч санкцій.

"На деякі верстви населення санкції діють... Залишаються без роботи, падаэ рівень життя... Росія не показує, що боїться санкцій і вона не страждає на 100% від санкцій... Але вплив є на звичайних людей... У тих, хто зверху все нормально... Закінчується цикл і я розумію, що міняють, б'ють верхівку... Смерть верхівки там буде"

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи зможе донька путіна зійти на "трон" замість батька.

Раніше ми повідомляли, що нумеролог Нонна Мусалян пояснила виняткову роль Зеленського: він тут не просто так.