Бійці ЗСУ успішно вибивають окупантів з Херсонщини: пішли в контрнаступ в декількох напрямках

Бійці ЗСУ продовжують вибивати російських окупантів з української землі. Так, на Херсонському напрямку бійці мають суттєві успіхи і активно йдуть у контрнаступ. Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Херсон. Фото: Telegram
Херсон. Фото: Telegram

Друг Злати Огневич та Іраклі Макацарії Григорій Решетник приструнив усіх українців: "Війна не закінчиться завтра"

Більше трьох місяців війни, яку розв'язала Росія, дуже втомили всіх українців. Постійні переживання, оновлення стрічки новин, паніка після прильотів - починають вибивати землю під ногами. Арестович, Кім, Дурнєв вже не так заспокоюють. Григорій Решетник зазначив, що сьогодні дуже важливо навчитися знаходити баланс між читанням новин і звичними щоденними справами.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Григорій Решетник. Фото: скріншот youtube
Григорій Решетник. Фото: скріншот youtube

Колишній топ-чиновник рф вступив в легіон "Свобода Росії", щоб воювати проти путінського режиму:"Мрії збуваються"

Топові чиновники починають прокидатися і зневажати путінський режим, який відкинув росію на десятки років назад. Так, колишній топ-менеджер "Газпромбанку" ігор Волобуєв покинув росію і вступив в легіон "Свобода Росії". У Мережі вже з'явилися кадри з його тренування.

Ігор Волобуєв. Фото: скрін youtube
Ігор Волобуєв. Фото: скрін youtube

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт разом? Друг Андрій Рибак злив всі секрети пари: "Приз на шоу"

Коли на інтерв'ю до Григорія Решетника прийшли Олексій Тригубенко та Андрій Рибак, які теж були учасниками "Холостячки", то Гриша не міг не завести тему про Мішину і Еллерта. Решетник запитав, чи Мішина і Еллерт разом зараз, але отримав досить туманну відповідь.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, instagram.com/misha.k.ua

Найкращі привітання на Трійцю в прозі: як втішити і порадувати близьких добрим словом в Зелену неділю

Зігрівайте душі рідних і близьких теплом і увагою, навіть якщо між вами кілометри через війну. Вітайте на Трійцю кращою прозою. Пропонуємо добірку душевних сердечних побажань зі святом.

Привітання зі Святою Трійцею у віршах - скріншот YouTube
Привітання зі Святою Трійцею у віршах - скріншот YouTube