Екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи зможе донька путіна зійти на "трон" замість батька: "Отримає посаду"

Після повномасштабного вторгнення в Україну у світі значно помножилася кількість людей, які найбільше мріють про те, щоб Володимир путін пішов з "престолу". Втім, існує ймовірність, що він може передати свій пост у спадок. За офіційними даними у путіна є дві доньки і одна з них цілком могла б змінити батька на "престолі".

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Катерина Осадча розповіла про втрати, які принесла з собою війна: "Сльози течуть самі"

Відома українська телеведуча продовжує говорити з народом на тему №1 останні 3 місяці - війна в Україні. Цього разу зайшла мова про болючі спогади. Катерина Осадча давала інтерв'ю для польського телебачення, де розповіла про смерті мирних жителів, постійні обстріли з боку росіян, як українці об'єдналися в одне ціле.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Троїцька поминальна субота-2022: пом'яніть всіх християн і прочитайте молитву, щоб вгамувати почуття провини

Напередодні великого свята Трійці, 12 червня, в православному світі прийнято поминати покійних. Ця традиція веде свій початок з апостольських часів, а сам день отримав назву Троїцька поминальна субота. У 2022 році цей день випадає на 11 червня.

Батьківська субота, фото: Unian
Батьківська субота, фото: Unian

Українські захисники знищили цілий батальйон російських окупантів: "Мрія кожного"

Українські герої цілодобово обороняють наш з вами спокій на передовій. Вони можуть цілодобово обходитися без сну, аби люди провели мирно цей день. Хлопці жартома називають себе "мисливцями за ворогом", однак, смішного тут вкрай мало. Справа в тому, що за допомогою спеціальної військової техніки їм вдалося знищити практично цілий батальйон російської техніки.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Медійний фронт: зірка ТСН Марічка Падалко показала в яких умовах доводиться працювати під час війни

Не секрет, що багатьом глядачам завжди було цікаво, а що ж відбувається за лаштунками в студії під час зйомок передач, прямих ефірів. Адже багато приховує камера від очей телеглядачів. Марічка Падалко, повернувшись до роботи, вирішила показати в яких умовах доводиться працювати ведучій і знімальній групі під час війни.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко