Розмір пенсій стане більшим: в Україні з початку 2022 року зросли показники для нарахування виплат

В Україні з січня по березень 2022 року зросли показник для нарахування пенсій. На початку червня в Пенсійному фонді оприлюднили показники середньої заробітної плати з січня по березень 2022 року, з якої були сплачені страхові внески відповідно до чинного законодавства.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Колишня Козловського Раміна дізналася, чи є дуло автомата над полоненими рашистами в Україні: "Бруд, г*вно і смерть"

Раміна Есхакзай десь місяць тому взяла інтерв'ю у двох дуже відомих особистостей в Україні, пов'язаних безпосередньо з військовополоненими росіянами. У TikTok є кумедна нарізка питань і відповідей, яка може зацікавити до перегляду всього ролика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- Нас закривають у камері з десятьма людьми (Дмитро). Де дуло автомата? Нас двоє, їх десять чоловік, камера закрита (Золкін).

Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube
Раміна Есхакзай, скріншот: Youtube

Ляльковий уряд "ДНР" відправили у відставку: зрадників понапризначали на комічні посади

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив про відставку всього уряду "ДНР". Відправленому у відставку голові уряду "ДНР" Олександру Ананченку головний "ополченець" Пушилін запропонував очолити держкорпорацію "Донецькі технології".

Денис Пушилін, фото: скріншот з відео
Денис Пушилін, фото: скріншот з відео

Михайло Поплавський з трепетом чекає своїх юних студенток: "Скромність - шлях до бідності"

Співаючий ректор Михайло Поплавський відомий своїм особливо трепетним ставленням до студенток власного вузу КНУКіМ. З 1 вересня 2022 року в МОН пообіцяли, що школярі відвідуватимуть школу офлайн і для цього створять всі умови. Природно це стосується і студентів. Саме тому ректор, очевидно, вирішив почати знову піарити факультет Тіктока, який нещодавно відкрив своїм двері в КНУКіМ.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Лаврова в Туреччині поставили в глухий кут питанням про крадіжку зерна в Україні - промимрив щось про реалізацію цілей

Сергій Лавров на пресконференції в Туреччині, після переговорів глав МЗС, безпосередньо запитали про крадіжку ресурсів з України, адже всім відомо, що армія рф після окупації територій краде все, що потрапляє під руку.

лавров. Фото: Telegram
лавров. Фото: Telegram