В Інтернеті з'явилося відео-прочитання листа білоруського добровольця, який пішов воювати за Україну при повномасштабному вторгненні рашистів на нашу країну.

На самому початку звернення невідомий автор заявив, що його добре зустріли в батальйоні, як і всіх тих, з ким він прибув у складі організованої групи.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Розмістили, видали спальні мішки, каремати. Визначили на постачання по харчуванню. Скажу чесно, годують добре, багато хто з хлопців кажуть, що на громадянці не завжди так харчувалися. Взагалі важко все, але як кажуть - важко в навчанні, легко в бою. Тут зовсім інша моторика рук, зовсім інше положення тіла при пересуванні, ніж в житті. Більше задіяно увагу і критичне мислення. Вчать вирішувати нестандартні завдання швидко і правильно. І, звичайно, фізуха - вона дається важко, але це потрібно. Настрій бадьорий", - заявляє він.

Український військовослужбовець, фото: пресслужба ОП
Український військовослужбовець, фото: пресслужба ОП

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я б засинав під цей голос. Як приємно слухати", "Золоті слова: вчать не як в армії, а на досвіді! Тут він правий!", "Спасибі білорусам, що нам допомагаєте! Хочу бачити і вашу країну вільною і незалежною!", - пишуть користувачі в коментарях.

@media.pm_

#нетвойне #беларус #войнавукраине #язамир #русскийкорабльпошелнахуй

♬ оригинальный звук - ПлюсМинус

Нагадаємо, порядок надання статусу учасника бойових дій: затверджено Інструкцію для добровольців

Як повідомляв "Знай.ua", російський окупант не вижив після зачистки пивзаводу: "Розрив пляшкового снаряда?"

Знай.ua писав, 11-річний українець прийшов записатися в терроборону, щоб захищати Батьківщину: "Він прийшов воювати"