Президент України Володимир Зеленський, як багато хто з вас пам'ятає, до ролі верховного головнокомандувача, глави держави, був гумористом.

Спочатку КВК, згодом "Квартал 95", але хтось вже міг забути, якою була передвиборча кампанія, коли кандидатам на пост президента потрібно було показати себе з кращого боку, зацікавити мирне населення, електорат.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Тоді ж у Володимира Олександровича спостерігалася проблема з українською мовою, тому він з командою і придумав цікавий спосіб, щоб його якомога швидше вивчити. Минулого разу ми писали про те, як він займався на біговій доріжці і з кожною затримкою або неправильним перекладом збільшувалася швидкість. Зараз українці продемонстрували, як Зеленському вдалося накачати такі великі руки.

Він висить на турніку і підтягується кожен раз, коли не може дати правильну відповідь.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

— Віхола

— Віхола? Офігеть, можна відразу підтягуватися. Это вьюга?

— Огидний

— Неприятный... близько?

— Мерзенний. Ремствувати

— Жаловаться.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

- Джереґеля

- Ти що знущаєшся? Це німб?

- До речі, близько. Коса, складена вінком на голові.

- Ооо, це як у Юлі (Тимошенко).

@zelenskiy_wonderful

підтягуємо українську 💪 #зеленський #зекубики #зеленский #zelenskiy

♬ оригінальний звук - фан акаунт Зеленського

Нагадаємо, український генерал Дмитро Красильников про необхідність важкого озброєння:" До 4 тисяч снарядів з боку рф за пів дня"

Як повідомляв "Знай.ua", Поворознюк показав свій телефон з анти-прослуховуванням за $ 27 тисяч, не добереться навіть СБУ: "Потрібно таємно говорити"

Знай.ua писав, експерт розповів, чому важливі візити Володимира Зеленського на передові позиції ЗСУ: "Повинен надихати"