Експерти розповіли про початок нового етапу холодної війни: світ знову ділиться на частини через росію

Війна росії проти України може стати початком нової холодної війни. Потрібно бути готовими до будь-якого результату подій. Про це у своїй статті пише оглядач Financial Times Гідеон Рахман. Сполучені Штати Америки зараз знову збирають коаліцію демократій для протистояння російсько-китайської осі, а загроза ядерної війни, на жаль, знову опинилася в центрі міжнародної політики.

Руйнування, фото: скріншот з відео
Руйнування, фото: скріншот з відео

Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"

Телеведуча Катерина Осадча дала інтерв'ю виданню КП в Україні. В ході спілкування з інтерв'юером вона окремо торкнулася Ані Лорак і її рішення мовчати про війну. На її думку, Філіп Кіркоров сильно вплинув на неї. Ведуча припускає, що він налаштував співачку не поширювати інформацію про вбивства українців рашистами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ані Лорак, скріншот: Youtube
Ані Лорак, скріншот: Youtube

Глава тимчасово окупованого Мелітополя розповів про ганебну втечу окупантів: вони знають, що наші вже йдуть

Мер міста Іван Федоров заявив, що окупанти покинули майже всі блок-пости Мелітопольського району, боячись наступу ЗСУ. Він зазначив, що візит президента Володимира Зеленського показав пріоритет державної політики. Федоров заявив, Те, що збираються здавати Запоріжжя або не звільняти окуповані міста — це лише пропаганда, якій не варто вірити.

Iван Федоров. Фото: Telegram
Iван Федоров. Фото: Telegram

Українцям показали "сюрприз" у закордонному паспорті, від якого виступають сльози гордості: "Ніколи не помічала"

Україна перебуває в стані війни вже більше 100 днів, четвертий місяць військовослужбовці захищають нас і наші землі від рашистів. Мільйони громадян - в основному жінки, пенсіонери та діти - виїхали за кордон. Одна дівчина в TikTok висловила загальну думку, стосовно паспортів.

"Ми так пишаємося українським паспортом, а чи бачили ви те, що в ньому написано?", - написано у відео.

Там, на першій сторінці закордонного паспорта, зліва є невелике звернення від імені Міністра закордонних справ.

Українські біженці, скріншот: Youtube
Українські біженці, скріншот: Youtube

Ектор Хіменес-Браво одягнувся в камуфляж і ризикнув життям, щоб показати світу правду: "Може потрапити бомба"

Ектор Хіменес-Браво розповів про роботу над документальним фільмом про війну в Україні. Щоб показати світу правду, він навіть ризикнув життям, відправившись до Харкова. На початку травня я разом з режисером з Британії Тоні почали знімати документальний серіал про війну в Україні.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube