В Мережі з'явилось показали як виживають люди в зруйнованому Маріуполі

Відео з'явилось на Telegram-сторінці "Украина Сейчас: новости".

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

На офіційній сторінці каналу з'явилось відео, яке було відзнято в окупованому місті. Коли саме відбувались події, не уточнюється. На запису діти сидять у ящику з-під патронів біля напівзруйнованого будинку та розбирають його. Дошки потрібні розвести багаття для приготування їжі через те, що у будинку немає комунікацій, через війну у людей немає елементарних побутових умов. Поруч стоять бутлі з водою, лежать речі мешканців, стоять кімнатні квіти.

"Обычный день в Мариуполе - во дворе полуразрушенного дома дети, сидя в ящике из под патронов, разбирают его, чтобы распалить костёр для приготовления пищи На стене «красуется» надпись Ахмат, чтобы дети помнили, кто принёс все эти ужасы в их дом", - підписано відео.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Олена Зеленська знову звернула увагу світу на війну в Україні: "Не звикайте до нашого болю".

До слова, снаряди окупантів "прилітають" навіть на найвіддаленіші лінії фронту: перед взводом "Ветеринара" стоїть особливе завдання.

Раніше ми писали, що експерти розповіли про початок нового етапу холодної війни: світ знову ділиться на частини через росію.