Якось, ще до повномасштабної війни проти рашистів, ми писали про темношкірого хлопця, який на даний момент проживає в Україні і ділиться враженнями про це.

Тоді він розповідав, як його постійно годує сусідка червоним і зеленим борщем. А зараз хлопець навів ще кілька аргументів на користь нашої країни. Сам він не розкриває батьківщини, але користувачі встигли припустити, що він з Танзанії, бо періодично говорить рідною мовою.

Тикток-блогер. Фото: скріншот відео
Тикток-блогер. Фото: скріншот відео
Тикток-блогер. Фото: скріншот відео

- Чому я вибрав саме Україну? Україна - це одна з кращих країн у світі. В Україні можна поїсти пізно вночі, тому що дуже багато цілодобових магазинів, а в Європі всі магазини закриваються о 18:30.

"Коли в роз'їздах по світу, Я розумію, що Україна була ідеальною країною...", - пише один з користувачів в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Далі він навів у приклад ще кілька фактів. В Україні можна моментально скинути гроші і отримати гроші за хвилину, а в Європі це неможливо - ти відкриваєш рахунок у банку, тобі кажуть: "Треба чекати 2 тижні". Два тижні, я за два тижні здохну нахрен. В Україні можна купувати в аптеках те, що ти хочеш. А в Європі - неможливо. У тебе запитують: "У тебе є рецепт у лікаря? Навіщо ви хочете це купити?".

@pandalization

Répondre à @sho_mone

♬ son original - Pandalization.1

Нагадаємо, іноземець розкрив правду про українців, але з несподіваною кінцівкою: "Героям слава, але Путін в ж*пу"

Як повідомляв "Знай.ua", "Охотник" розповів, як прийшла ідея деморалізувати ворога на кордоні біля Харкова

Знай.ua писав, американська журналістка Енн Епплбаум розповіла, чому не можна йти на компроміси з Путіним: "Він дав чітко зрозуміти..."