Президент футбольного клубу "Інгулець", український фермер Олександр Поворознюк став справжнім хітом при повномасштабній війні проти рашистів.

Він є автором кількох популярних фраз, які промовляв навіть президент Володимир Зеленський. А зараз з Поворознюком з'явився фрагмент інтерв'ю, де він демонструє свій мобільний телефон.

Олександр Поворознюк. Фoто: Youtube
Олександр Поворознюк. Фoто: Youtube

З самого початку стає відомо, що користується він смартфоном маловідомої компанії Sirin Labs під назвою Solarin. Його позиціонують, як висококласний телефон з ідеальним захистом призначених для користувача даних.

- А в чому фішка цього телефону?

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

- Ось, що не прослуховується. Ось кнопочка, тільки клацання. І він перемикається і розмовляє, як по рації. Але це в іншої людини повинен бути такий же самий телефон. Все інше слухається.

- Яка ціна телефону?

- Цього в золоті - 27 тисяч доларів. Я їх чотири штуки завіз в Україну, їх більше немає. Всі вони у моїх друзів, з ким потрібно таємно говорити. Таких людей як я слухають онлайн.

Олександр Поворознюк. Фoто: Youtube
Олександр Поворознюк. Фoто: Youtube

Але користувачі відзначили, що якби Олександр був чесною людиною, то він би не "ховався" від прослушки.

@peach3232vladi

#поворознюк#телефоны#верту#агробізнес#украина#львів#житомер#хмельницький#вінниця#іванофранківськ#чернівці#луцьк#інгулець#мипереможемо🇺🇦#перемогазанами💙💛💪#мипереможемо

♬ оригинальный звук - Peach

Нагадаємо, Поворознюк емоційно висловився щодо війни і особисто володимиру путіну: "Х*йло ти кончене"

Як повідомляв "Знай.ua", відомий журналіст Поворознюк показав, як виглядає район Ізюма після "пекла": "Проти інопланетян"

Знай.ua писав, Поворознюк запевнив херсонців, що скоро ЗСУ їх звільнять від окупантів: "П*здець російської федерації"