Стало відомо, чому Німеччина боїться ЗСУ та тягне з поставками озброєння

Стало відомо про те, чому Німеччина побоюється передавати Україні танки, щоб захисники побороли російську агресію. Чергова відмовка від місцевого уряду. Як виявляється, Бундестаг Німеччини постійно відкладає поставку танків Україні, і причина лежить на поверхні. Вони побоюються, що численні успіхи України можуть призвести до вторгнення в Росію.

Олаф Шольц, фото: скріншот з відео
Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

Найсильніша людина України Олексій Новіков виборов медаль, змагаючись за "планету": "Я виграю"

Олексій Новіков - другий переможець конкурсу "Найсильніша людина світу" після Василя Вірастюка серед українців. У нього чотири титули, стосовно локального протистояння серед спортсменів в нашій країні. Зараз він поділився невеликим відео в Instagram, в тексті до якого зізнався, що дуже любить спорт, отримуючи від нього величезне задоволення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олексій Новіков, скріншот: Youtube
Олексій Новіков, скріншот: Youtube

Український хліб, який вкрав путін, можуть купити — через дорожнечу, посуху та голод

Росія намагатиметься продати українське зерно африканським країнам, через посуху та загрозу голоду. У The New York Times вийшов матеріал-дослідження, у якому припускають, що вкрадене зерно України, росія намагатиметься збути у тих країнах, де його чутливо бракує. У травні американські дипломати попередили 14 країн, більшість з яких знаходяться в Африці, про те, що кораблі рф з краденим зерном можуть направлятися в їхній бік.

Українське зерно. Фото: YouTube
Українське зерно. Фото: YouTube

Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" розкрила правду про стосунки з Сергієм Притулою: "Напідпитку"

"Хто зверху?" неймовірно популярне українське шоу, яке до повномасштабної війни проти рашистів виходило на "Новому каналі". Його ведучими вже кілька сезонів є Сергій Притула та Леся Нікітюк. Тетяна Песик - зірка "Кварталу 95" - вирішила здивувати всіх, коли вийшла зіграти в гру "Правда/брехня" проти Костянтина Трембовецького.

Тетяна Песик. Фото: скрін youtube
Тетяна Песик. Фото: скрін youtube

Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом ледь не отримала банкою в обличчя від Мурафи: "Вибач за все"

Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів осіб.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube