Люди масово купують особисті бункери після російської агресії: максимально схожі на квартиру, і врятують від будь-якої напасті

У світі масово почали купувати бункери. Зокрема йдеться про українців, поляків, а також американців. Всі побоюються, що агресія Росії може досягти небувалих масштабів. Тепер, по закінченню війни, Україна планує за прикладом Ізраїлю будувати всі будинки із запланованими куточками безпеки. Загроза тепер буде існувати завжди, і потрібно бути готовими до цього.

Бункери, фото: скріншот з відео
Бункери, фото: скріншот з відео

Де зараз знаходяться захисники Азовсталі і що їх чекає, таролог дала чітку відповідь: "Буде операція... ВСУ знають"

Азовсталь і весь Маріуполь стали справжнім щитом для всієї України, не давши росіянам просунутися далі, так як забрали на себе значну частину їх сил. Силі волі і духу захисників Азовсталі можна тільки позаздрити. Зараз же Україна і весь світ з трепетом очікують, коли полонені бійці зможуть повернуться додому. Вирішила запитати у карт на рахунок цього і відома Таролог Валентина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube
Бійці з Азовсталі. Фото: Youtube

Екс-службовець Росії "анонсував" ЗСУ в Москві після провалу рашистів в Україні: "Вже третину армії розбили"

У TikTok з'явився фрагмент інтерв'ю з ексголовою Держкоммайна росії, а також заступником Голови Уряду РФ. На поточний момент він вже проживає в Німеччині і в цій самій розмові з інтерв'юером поділився цікавою думкою, що, все ж, не дозволяє називати його "хорошим російським". Мова, звичайно ж, була про війну.

Якщо йому (путіну) доведеться відступати і залишати рубежі, режим може через це похитнутися?

Може, у випадку, якщо армія побіжить і буде розбита. Де-факто у росії не буде армії.

Як це може статися, далі його повалять військові?

— Та ні, чому, просто ВСУ прийде в Москву. Її нікому буде захищати. Вся армія буде розбита ще в Україні.

Український військовослужбовець, фото: Facebook
Український військовослужбовець, фото: Facebook

Володимир Зеленський зробив те, на що ніколи не зважиться "бункерний" путін: "Працюємо"

Президент Володимир Зеленський на минулих вихідних відвідав гарячі точки України, де окупанти продовжують руйнувати життя людей. Він поділився подробицями своєї поїздки. Після своєї поїздки український гарант доручив надати всю необхідну допомогу особам, переміщеним з тимчасово окупованих територій, зокрема, забезпечити їх житлом і подбати про працевлаштування.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, що їй заважало довгі роки назвати свій справжній вік: "Здавалося, нічого не домоглася"

Українська співачка і актриса Оля Полякова зважилася на велику відвертість і назвала шанувальникам свій справжній вік в шоу "дорослі дівчатка", яке вона веде разом з Машею Єфросиніною. Співачка зізналася, що довгий час не могла озвучити цю "страшну" цифру через те, що їй здавалося, ніби вона недостатньо реалізована для своїх років.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua