Валерій Залужний - герой нашого часу, зараз він генерал і Головнокомандувач Збройних Сил України.

У мережі з'явилося фото молодого українського військовослужбовця. Це фото було зроблено ще в студентські роки, коли він навчався в Одеському вищому об'єднаному командному училищі на загальновійськовому факультеті.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

Згодом Валерій Залужний закінчив навчання з відзнакою і став військовослужбовцем, пройшовши всі рівні військового служіння: від командира взводу до командира батальйону. У 2021 році Президент України Володимир Зеленський звільнив Головнокомандувача ЗСУ Хомчака і призначив на його місце Валерія Залужного. 28 травня 2022 року, в місті Покров, Дніпропетровської області, на його честь була названа вулиця. Ця вулиця раніше носила прізвище Горького.

І ви тільки подивіться на цього красеня - правильно автор зазначив, що контент спеціально для жіночої аудиторії. Дівчата вирішили не стримуватися в коментарях, посилаючи йому сотні компліментів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Валерій Залужний, фото: Facebook
Валерій Залужний, фото: Facebook

"Кращий. Я хочу, щоб в кожному місті були вулиці, названі в його честь", "Красунчик і справжній патріот, і професіонал своєї справи", "Люди, йому всього 48, він ще молодий мужик, шо ви його в старі записали", - пишуть користувачі.

@tribuna.ua

Контент для жіночої аудиторії 😁 #залужний #україна #краш #славаукраїні #мипереможемо #ukraine #головнокомандувач #залужний🥰❤️ #валерійзалужний

♬ Criminal - Britney Spears

Нагадаємо, виснажені і деморалізовані: російські загарбники знижують темпи наступу

Як повідомляв "Знай.ua", пропагандисти намагаються домогтися відставки Валерія Залужного методом захоплення, продовжують деморалізувати росіян: "наша повага"

Знай.ua писав, Валерій Залужний розповів французькому колезі, що окупант творить на Луганщині