Збірна України не вийшла на Чемпіонат світу-2022, але Андрій Ярмоленко все ж забив

На поле в стартовому складі вийшли Бущан, Караваєв, Матвієнко, Миколенко, Степаненко. Ближче до центру воріт розташований Тарас Степаненко. Далі Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Руслан Малиновський.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

Володимир путін змусив вчених повірити в ворожі інопланетні цивілізації: "Мозок з іншим хімічним складом"

За словами одного дослідника, в Чумацькому Шляху існує цілих чотири цивілізації, які напали б на нашу планету, якби могли. Альберто Кабальєро, аспірант університету Віго в Іспанії, оцінив поширеність "зловмисних" позаземних цивілізацій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Коли припиняться ракетні удари по Україні? Експертка попередила путіна і порадувала Зеленського: "Несподівано закінчаться"

Ранок 5 червня 2022 року розпочався для киян та гостей столиці з ракетного обстрілу. Силами рф о 5 ранку підло були випущені ракети з екваторії Каспійського моря. О 6 ранку ракети долетіли до столиці і розбудили мирних жителів вибухами в Дарницькому та Дніпровському районах.

Крилата ракета рф. Фото: Telegram
Крилата ракета рф. Фото: Telegram

Українців закликали бути пильними: у МВС попередили про активізацію ДРГ окупантів

Українців закликають бути пильними, оскільки останнім часом фіксується активізація диверсійної роботи окупантів у Києві та області. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко під час телемарафону.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Росіяни взялися за пісні Скрябіна, Соловій і "Океан Ельзи", кров з вух не зупинити: "Вет кікалін" і "Спісі без сома"

Жителі росії дуже часто люблять хвалитися своїми досягненнями, але, як показала практика багатьох років, вони вміють тільки знищувати і красти. Це стосується і творчості, адже було вже багато випадків того, як на "істинно російські пісні" знаходили їх українські аналоги, які були створені задовго до росіян.

Ольга Бурло переспівала пісню "Океан Ельзи", скріншот з відео
Ольга Бурло переспівала пісню "Океан Ельзи", скріншот з відео