Всіх українців попередили про те, що пляжний сезон в областях, де були бойові дії, поки що починатися не буде.

Особливо це стосується курортної Одеси, де і море заміновано і багато пляжів.

Але, як виявилося, українці вміють не тільки майстерно захищати свою країну, викрадати танки, збивати дрони банками, а й купатися в замінованому Чорному морі. І навіть встигати сваритися з провоохоронцями, які намагаються дістати відчайдушних з води.

Кадрами одного з таких затримань поділилися в одному з новинних каналів Одеси.

На відео видно, як чоловік купається на Чкаловському пляжі, а на березі його вже чекає компанія з поліцейських.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

З посиланням на очевидців зазначається, що спочатку поліція попросила чоловіка просто вийти з води і показати документи, але він відмовився. У підсумку вивести його з води допомогли інші відпочиваючі.

А в наступному відео на тому ж каналі показано, що багатьма улюблена Аркадія теж сповнена людей, які жадають погреться на сонечку і купуватися.

Це не перші кадри того, як відпочивають українці у воєнний час. Не менш якрим є і відео з Бердянська, де в момент вибуху хлопець на пляжі трохи смикнувся, а потім продовжив робити свої справи.

Всі "перли" українців на відпочинку в межах нашої країни можна побачити на відео.

@nasttiiiik

#рекомендации #україна🇺🇦 #славаукраїні

♬ ODESSA (Одесса-мама) - Makhno Project

Нагадаємо, що в Україні спростили порядок виїзду дітей за кордон.

Раніше ми повідомляли, що юрист пояснила, чи може повістка потрапити в руки недосвідченим українцям: "Мобілізувати всіх".