Під Херсоном окупантів почали використовувати за призначенням: збирають полуницю за гроші у місцевих жителів

Стало відомо про те, що російські окупанти в Україні знайшли роботу, з якою вони впораються краще, ніж з війною. Намагаються влаштуватися до місцевих на збір полуниці - платять 50 гривень на годину. При цьому, як стверджують місцеві жителі, загарбники поводяться напрочуд спокійно, і працюють добре. Коли не справляються на полі бою, знаходять роботу, яка їм явно ближче.

Збір полуниці, фото: Facebook
Збір полуниці, фото: Facebook

Зірка "Кварталу 95" Юрій Великий записав нове звернення Януковича до українців

Актор "Кварталу 95" Юрій Великий представив чергову роботу комедійного жанру. Він досить вдало увійшов в образ президента - втікача Януковича. Юрій намагався наслідувати його немаленькою комплекції, зачісці і голосу. Щоб відповідати його комплекції, він зробив підкладки під одягом, що робить відео ще смішніше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Жінки-військові просять нормальну форму: "Видають чоловічу на додачу з трусами"

Депутат Київради закликає до збору коштів на закупівлю і пошиття форми ЗСУ для жінок. Ірина показала, як може виглядати жінка, яка прийшла до лав ЗСУ в чоловічій формі, адже жіноча В Україні не затверджена законом. При цьому кількість службовців жінок збільшується, за словами Ірина зараз в ЗСУ задіяні понад 50 тисяч жінок, з них 3.5 тисячі старші офіцери.

Українки в ЗСУ, скріншот: YouTube
Українки в ЗСУ, скріншот: YouTube

Сергій Притула, Лілія Ребрик, Іванна Онуфрійчук та Олександр Педан вплуталися в пограбування: "Погані хлопці"

Українські телеведучі Сергій Притула і Олександр Педан на всю потужність допомагають ЗСУ і всій Україні в перемозі над ворогом путіним і армією рф. Але у вільний час вони знаходять, як порадувати і дітей. які піддаються неймовірному стресу через кровопролитну війну. Сергій Притула та Олександр Педан озвучили персонажів захоплюючої анімаційної пригоди "Погані хлопці".

Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа
Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа

Володимир Зеленський звернувся до українців із загону "диванних військ": вказують, як потрібно воювати

Президент України Володимир Зеленський не витримав, і звернувся до "диванних військ України". До людей, які вказують, як потрібно воювати. Він закликав народ оцінювати ситуацію по всій лінії фронту, а не тільки в найважчих місцях. Війна - це завжди складно, і ніхто не знає, як правильно вчинити. ЗСУ, на відміну від російських окупантів, думають про громадян, і не хочуть допустити величезну кількість жертв. Саме тому потрібно продумати все до дрібниць.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram