Зараз в Україні триває повномасштабна війна проти рашистів, які вирішили "звільнити" нашу країну від неіснуючого нацизму і так далі.

Загинула величезна кількість мирних жителів-померли більше тридцяти тисяч російських солдатів... вони більше ніколи не побачать своїх матерів, дружин і друзів. Адже думали, що їм ніхто не завадить, зустрівшись згодом із серйозною відсіччю з боку воїнів ЗСУ та добровольців у складі тероборони різних міст та регіонів.

Війна в Україні. Фото: Youtube
Війна в Україні. Фото: Youtube

Зараз мобілізація і похід в армію - ніяк не обговорюються. Практично всі чоловіки мають однозначну позицію-хтось вже служить, хтось знаходиться в резерві, а хтось чекає і не ховається від повісток. Є, звичайно, і ті, хто всіляко готовий цього уникнути. Але таких меншість. І зараз юрист розібрала, як відбувається мобілізація для тих, хто зовсім не має військового досвіду.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Мобілізувати можуть всіх громадян, які здатні виконувати військовий обов'язок. Однак мобілізація відбувається за принципом черговості. Якщо людина не має бойового досвіду, не проходив строкової служби і не закінчував військової кафедри, то він відноситься до громадського резерву. Мобілізувати його можуть в останню чергу. Як правило, громадський резерв мобілізують при найгіршому військовому сценарії", - повідомляє вона.

@mir_prava

#юристукраина #закониправо #военноеположение

♬ оригинальный звук - Ohten Alina

Нагадаємо, мобілізовані бойовики з "ДНР" скаржаться на погане ставлення росіян до них: "Ви не резервісти, ви добровольці"

Як повідомляв "Знай.ua", що не можуть захопити - "рівняють із землею", окупант про знищення українських міст і сіл: "Залп з усіх знарядь"

Знай.ua писав, путін опинився в глухому куті через війну в Україні: не може почати мобілізацію через гнів народу