Поліція відреагувала на ситуацію, в результаті якої кілька людей отримали поранення і четверо загинули після «катастрофічного» нападу, коли діючий стрілець, озброєний гвинтівкою і пістолетом, відкрив вогонь по лікарні.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кілька людей були поранені і чотири людини були вбиті в медичній будівлі після того, як озброєний чоловік відкрив вогонь в середу (1 травня).

Неназваний стрілець, який, за словами поліції, був озброєний гвинтівкою і пістолетом, знаходився в медичному корпусі Наталі в Талсі, штат Оклахома, що поліцейські називають «сценою катастрофи».

Заступник начальника поліції Ерік Далгліш сказав: "Зараз у нас четверо мертвих мирних жителів і один Стрілець мертвий".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Більше 20 поліцейських машин та інших машин швидкої допомоги перебували біля клініки Уоррена, медичного центру в кампусі лікарні Святого Франциска, де, як вважається, сталася стрілянина.

Лікарня
Лікарня

Офіційна кількість постраждалих поки не підтверджена, але джерела в поліції вказали на «множинні травми».

Радник Джеймі Фаулер повідомив журналістам на місці події, що стрілець шукав «доктора Філліпса».

Поліцейські пройшли по будівлі поверх за поверхом, щоб убезпечити місце стрільби і переконатися, що другого стрілка немає.

Лікар лікарні Геннон Гілл повідомив, що пацієнт в лікарні зіткнувся зі стрільцем, який сказав пацієнту і його дружині піти.

Гілл додав, що, почувши те, що він визнав пострілами, сказав своєму пацієнту: "Я не думаю, що це добре", перш ніж вивести себе і пацієнта з лікарні.

Вийшовши на вулицю, лікар подзвонив дружині і сказав їй: «Не хвилюйся, я живий».

Лікарня
Лікарня

Поліція підозрює, що стрілку від 35 до 45 років, але ніякої додаткової інформації поки немає.

Губернатор Оклахоми Кевін Стітт засудив насильство в заяві, заявивши: "Те, що сталося сьогодні в Талсі, є безглуздим актом насильства і ненависті".

Капітан поліції Талси Річард Меуленберг сказав: "Зараз ми розглядаємо це як катастрофічну сцену. Ми знаємо, що є численні травми і, можливо, кілька жертв".