ПриватБанк попередив українців про прострочені кредитні картки: рішення прийняте

Клієнти ПриватБанку мають змогу ще пів року користуватися банківськими картками, навіть якщо вказаний на них термії дії вийшов. Так, в установі нагадали, що власники банківських карт, термін яких вже сплинув, зможуть ще користуватися ними упродовж 180 днів. Таке рішення було прийнято ще з початку війни.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

Дощі охоплять більшу частину України, рятуючи від літньої спеки: прогноз синоптикині Наталки Діденко на 2 червня

Відома українська синоптикиня Наталка Діденко обіцяє, що 2-го червня в Україні буде тепло й спекотно. Згідно з її прогнозом, нарешті розпочнеться справжнє літо. Синоптикиня обіцяє, що у більшості областей України очікується +23+29 градусів. На півдні та сході країни - до +30 градусів, а на заході очікується +22+28 градусів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спека, скріншот: YouTube
Спека, скріншот: YouTube

Новинка на Київщині: "путін" почав відсмоктувати вигрібні ями українців

Путін віднині відсмоктуватиме мешканцям Київщини вигрібні ями. У Броварському районі з'явилася незвичайна машина для відкачування вмісту вигрібних ям. На бочці автомобіля-портрет головного терориста останніх років — путіна. Здається там його портрет такий же доцільний, як на папірцях для цілі.

Асенізатор-путін. Фото: Telegram
Асенізатор-путін. Фото: Telegram

Перша леді Олена Зеленська та президент України не змогли приховати своїх почуттів: "Відразу видно справжнє кохання "

Під час офіційної зустрічі камера зняла закоханий погляд Першої леді та Володимира Зеленського. Олена Зеленська розповіла про візит в Україну президентки Словаччини Зузани Чапутової. Також президенти обговорили створення у Словаччині Українського культурного центру. За планом - це буде місце для зустрічей українців, де вони зможуть отримати інформацію та допомогу, місце для культурних та освітніх заходів.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Українці можуть отримати миттєву допомогу у розмірі до 3000 грн: Мінсоцполітики назвало категорії осіб і суми виплат

У Міністерстві соціальної політики повідомили, що понад 2,5 тисячі людей, які евакуюються з "гарячих точок", отримали 6 мільйонів гривень миттєвої допомоги, профінансованої Мінсоцполітики з гуманітарного рахунку. Про це повідомляє пресслужба Мінсоцполітики на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Соцвиплати, скріншот: YouTube
Соцвиплати, скріншот: YouTube