Український підприємець, який з побратимом захопив російський танк опублікував відеозвернення до президента Зеленського та Гетманцева

Про це повідомляє видання "Хвиля"

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Михайло Тарасюк - український воїн та підприємець звернувся до президента України Володимира Зеленського з критикою економічного курсу нардепа Данила Гетманцева, голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики. Відеозвернення він опублікував на сторінці в Facebook.

Він каже, що зі свого боку, бізнес робить максимально все для перемоги, а натомість до нього відносяться як до гусей та хочуть "общипати".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сьогодні всі ми у дуже тяжкій ситуації. Підприємці стали до лав збройних сил, територіальної оборони чи стали волонтерами. Просто працюють, підтримують робочі місця та платять податки. Купують автомобілі, джипи для військових, швидкі допомоги, зброю та амуніцію, платять у приватні та державні благодійні фонди. Роблять усе, що мають робити максимально, утримуючи економічний порядок у країні", - наголосив він.

При цьому Тарасюка обурює нещодавнє висловлювання народного депутата Гетманцева, який порівняв бізнесменів із гусаками, яких треба "обскубувати".

Звертаючись до глави держави у відео, він заявив:

"Прохання до вас, залучити фахівців, мудрих, патріотичних, які зможуть поставити економіку на військові рейки, лібералізувати, скоротити податки, провести необхідні реформи. Володимире Олександровичу, дякую за вашу мужню позицію і все, що ви робите заради перемоги нашої країни. І шановний пан Гетманцев, який викладав у нас в університеті Шевченка і був відомим корупціонером, якщо ви хочете когось обскубти, я запрошую до себе в офіс і пропонуючи вам спробувати це зробити", - сказав підприємець, продемонструвавши частину амуніції з російського танка, захопленого особисто Тарасюком з побратимами під час початку війни.

Нагадаємо, загрузання російського наступу на сході, та успіхи українського наступу на півдні — "бадьорий звіт" Тома Купераю.

До слова, бійці Росгвардії з Краснодара відмовляються повторно їхати на війну в Україну: керівництво і тут кинуло.

Раніше ми писали, що український артилерійський парк поповнився новими САУ від американців: які особливості у M109A6 Paladin.