У 2014 році почалася війна в Донецькій і Луганській областях України, також рашисти відібрали Крим (який все одно повернеться).

Йдуть роки, але найбільш ймовірні винуватці події досі не знаходяться за гратами. Зараз в TikTok з'явилася нарізка відео з виступом значущих на той час політичних персон і подальший коментар, нині покійного, але легендарного Кузьми Скрябіна.

Кузьма Скрябін, фото: Instagram
Кузьма Скрябін, фото: Instagram

— Ми - як Уряд України не робимо жодних кроків, які могли б спровокувати протистояння (Яценюк).

— Ми застерігаємо будь-кого, як в Україні, так і в Криму - від силового протистояння (Юрій Луценко).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

— Безумовно я підтримую те, що розв'язувати військові дії в Криму не потрібно. Українські військові виконують свої обов'язки, але не піддаються на провокації, не йдуть на військовий конфлікт (Турчинов).

Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

— Чому ви виступили проти використання сили в Криму в 2014 році?

— Не існує сил, які можуть на сьогоднішній день, в Україні, коли була розпочата окупація Криму, вести будь-які бойові дії (Тимошенко).

"Про війну питання таке, що та сама 72 десантна дивізія - Миколаївська, її поставили... коли "зелені" чоловічки зайшли в Крим, вони мені показували фотки, Як вони були екіпіровані в той день, коли їх мобілізували - то були Кіборги просто. Я собі не уявляв, що можуть так виглядати українські солдати. Миколаїв, Херсон, Феодосія - морпіхи. Два дні і потім був дзвінок від Турчинова: "Здати зброю, а морпіхам ще й здати форму", - заявив тоді Кузьма Скрябін.

@pidsluhano

#скрябін був правий, вони здали #крим і #донбас та зрадили Україну

♬ оригінальний звук - Підслухано УКРАЇНА

Нагадаємо, російське командування тримає в заручниках сім'ї окупантів: забороняють залишати країну, і маніпулюють

Як повідомляв "Знай.ua", підполковник Євген третій місяць бореться з окупантами під Ізюмом: думок про капітуляцію навіть не допускає

Знай.ua писав, Володимир Зеленський присоромив світових лідерів, і назвав головну умову припинення війни: "Заграють з Росією"