Доктор Євген Комаровський - відомий в Україні педіатр вищої категорії, який перестав з початком війни працювати за напрямком, скориставшись публічністю для спілкування з аудиторією.

Зовсім недавно він опублікував чергове спілкування з шанувальниками у вигляді не зовсім довгого ролика, в якому вмістилося багато тем. Наприклад, одна з них - питна вода.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

- У Донбасі, в Миколаєві, в Херсоні, звичайно, Маріуполь - катастрофічна в багатьох місцях ситуація з водою. Тривають обстріли, проблеми з якістю питної води. Зараз ми на порозі літа, вже зараз спека, ризик кишкових інфекцій багаторазово збільшується. Багато з'явилося розмов про холеру і так далі. Холера не заводиться на рівному місці. Повинен приїхати хворий холерой. Питання в іншому... головним джерелом поширення холери є вода, яку люди використовують для пиття. Звертаю увагу! Не створюю ніякої зайвої реклами, просто якщо ви наберете зараз в Google "засіб знезараження води". Ви побачите величезну кількість найрізноманітніших препаратів. Як правило, це засіб на основі хлору.

Він попросив волонтерів і всіх тих, хто займається доставкою гуманітарної допомоги в гарячі точки і на передову - закуповувати подібні засоби, щоб у людей була безпечна питна вода.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, доктор Комаровський зізнався, що українці різко почали на все скаржитися через війну: "Два тижні кашляє"

Як повідомляв "Знай.ua", Комаровський і Геращенко розповіли про небезпеки для українців у воєнний час: "Заміновані території, міни-пастки"

Знай.ua писав, доктор Комаровський знайшов подібності "Титаніка" із затопленим крейсером "Москва": "Ювілейний вечір"