Маленька дівчинка з Індії почала своє життя, пристосовуючись до своїх чотирьох додаткових кінцівок при народженні, через що її ноги прикріплені до талії в своєрідній інвалідності.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дитину прозвали "дівчинкою-павуком", тому що у неї є дві додаткові руки і ноги, що стирчать з її талії.

Дівчинка, якій два з половиною роки, залишила свою сім'ю приголомшеною після того, як вона народилася з додатковими кінцівками в селі Хемда в Наваді, штат Біхар, Індія.

На відеозаписах, опублікованих місцевими ЗМІ, видно, як вона ходить, а інша пара її ніг знаходиться в позі лотоса.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дівчинка з Індії
Дівчинка з Індії

Здається, що вона повністю використовує свої руки з боків, коли вона використовувала їх, щоб їсти трохи їжі, в той час як її витягнуті кінцівки виглядали нерухомими.

Її мати Уша Деві звернулася до місцевої влади з відчайдушним проханням отримати фінансування для операції, повідомляє Indian Express.

Вона стверджує, що це поліпшить якість життя її дочки, і вважає, що влада повинна втрутитися.

Дівчинка з Індії
Дівчинка з Індії

Після широко відомого звернення, яким поділилися News 24, стурбовані користувачі Твіттера відзначили боллівудського актора Сону суду і закликали його на допомогу.

З тих пір зірка опублікувала зображення дівчини, що лежить на столі, а навколо неї стовпилися кілька медиків.

Він підтвердив, що зараз допомагає родині, і сказав: "Не напружуйтеся. Лікування почалося. Просто моліться".

Дівчинка з Індії
Дівчинка з Індії

У відповідь на його самовідданий вчинок люди похвалили його в Інтернеті, а один користувач заявив: "Спасибі, Сону, сер, за те, що так багато підтримуєте дітей, ви допомагаєте всім, тому ви дуже хороша людина".