ЗСУ провели успішний наступ проти окупантів у Херсонській області: бігли далі, ніж бачили

Стало відомо про те, що в Херсонській області тривають запеклі бої. Збройні Сили України пішли в контрнаступ, і окупанти почали тікати. Українські захисники перейшли в контрнаступ, так як чекати було більше не можна. Йдеться про Бериславський район області. Збройним силам України вдалося просунутися відразу на 9 кілометрів вперед.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Алла Пугачова пригрозила путіну через Максима Галкіна: "Я почну говорити і вже не зупинюся"

Російський артист, пародист, шоумен, актор і телеведучий Максим Галкін взі своєю дружиною Аллою Пугачовою і дітьми виїхав до Ізраїлю. Зараз з'явилася інформація про те, що примадонна повертається в росію, а ось гумористу туди доріжка, схоже замовлена. Різкі вирази Галкіна за дикими законами Росії можуть розцінюватися, як дискредитація Збройних сил рф. Через це стали ходити чутки, що на Максима можуть завести кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі, фото росЗМІ
Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі, фото росЗМІ

Українці втерли ніс Ірині Федишин і журі на Євробаченні-2022: Польща отримала більше, ніж просто бали

Співачка Ірина Федишин в останні дні не перестає неприємно дивувати всю Україну, потрапляючи в скандал за скандалом. Ірина Федишин за кілька днів встигла зганьбитися в безглуздому тестуванні касок для військових, зіпсувавши їх, а також в гомофобних висловлюваннях у своєму новому інтерв'ю. Здавалося б, ніщо не може виправити той сором, який українці відчувають перед поляками після ганебної оцінки їх учасника нашим журі. І все ж одна подія стала саме тим промінцем сонця, який дав зрозуміти - Україна надзвичайно вдячна Польщі.

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

Оля Полякова і Маша Єфросиніна опинилися на межі звичного життя: "Не можна просто сидіти і чекати"

Ведуча Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова відверто розповіли з якими новими реаліями їм довелося зіткнутися. Як зазначили подруги, через війну кожному українцю непросто, проте Оля Полякова вважає, що не можна просто сидіти і чекати. Треба знаходити себе в нових реаліях, як би важко не було.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.uа
Маша Єфросиніна, фото: Знай.uа

Росіяни прощаються із загиблими в Україні "героями" в килимах: влада не може забезпечити навіть труною

Росія продовжує пробивати дно, це вже не новина. Однак, з кожним днем вони нібито намагаються перевершити себе за рівнем ганьби. Цього разу в мережі з'явилася фотографія загиблого в Україні військового. Те, як вони з ними прощаються, викликає лише почуття іспанського сорому. На дерев'яній дошці з палицями у дворі будинку лежить тіло російського окупанта. Його оточили люди, по всій видимості місцеві жителі, а також знайомі і друзі загиблого.

Техніка окупантів, фото: скріншот з відео
Техніка окупантів, фото: скріншот з відео