Нещодавно Україну захлеснула новина про те, що президент Франції Еммануель Макрон, який любить по 1,5 години розмовляти по телефону з володимиром путіним, пропонував Володимиру Зеленському здати території Україн, щоб "зберегти обличчя" президента рф.

Звичайно, ні президент, ні українці не погодилися б на такі поступки ні за що в житті, а сам Макрон такими "пропозиціями" посіяв ненависть до себе в серцях жителів нашої країни.

Але, питання все ж хвилююче, саме тому з ним прийшли українці до тарологині Валентини.

"З якого бодуна вона повинна здавати свої території, я не розумію? Росія сильніша за Україну? Я думаю, що ні і найближчий час це покаже",- обурюється експертка, але погоджується розкласти карти.

Прогноз карт Таро на можливість здачі територій України
Прогноз карт Таро на можливість здачі територій України

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Валентина запитала у карт, чи буде взагалі таке, що Україна поступиться якими-небудь територіями.

"Ні, не буде... Карти сказали, що все піде не так, як комусь хочеться. Хтось хоче, аж вмирає, ці території здати. Ось, вони зупинилися і роблять дурні переговори, щоб на цих територіях залишитися. Так, зараз. Україна свої території забере",- ділиться Валентина.

Виходячи з такого прогнозу, висилаємо гарячі привітання Херсону, Маріуполю, окупованому Донбасу та Криму і чекаємо на ваше швидке повернення додому, в Україну.

Нагадаємо, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво".

Раніше ми повідомляли, що астрологиня зробила розклад на червень для України: один з найскладніших місяців війни, люди в розпачі.