Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім відповів, чи планує балотуватися на наступних президентських виборах в 2024 році.

Віталій Кім в інтерв'ю журналістці Яніні Соколовій розповів про свої президентські амбіції, які в ньому розглянули багато українців під час війни.

Віталій Кім і Яніна Соколова, скріншот з відео
Віталій Кім і Яніна Соколова, скріншот з відео

Як відомо, з початку повномасштабної війни чиновник регулярно виходив на зв'язок з мирним населенням, підбадьорював його і тримав оборону перед російськими загарбниками. Виходячи з його поведінки деякі зробили висновки, що в майбутньому він може зайняти пост чинного президента Володимира Зеленського.

Чиновник відразу зазначив, що це "погане" питання. Він заявив, що не балотуватиметься на наступних президентських виборах. Віталій Кім сказав, що буде йти за президентом, але його пост не займе. Також він підкреслив, що буде обговорювати питання про те, де і коли він може бути корисний, не розкриваючи чітких подробиць.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Погане питання. Мабуть, ні. Тому що я не планував і цю роботу, але відповідальність через війну, що мені тут треба все до кінця зробити. Змінюється світогляд під час війни. Я не знаю, яким чином можу бути корисним регіону або державі, але скажу так: я йду за президентом. Я б тут не був ніким, якби я не вірив Зеленському спочатку, з 2019 року. Тому окремо точно немає, але де я буду корисний і зможу принести найбільшу користь - будемо обговорювати", - сказав чиновник.

Нагадаємо, Віталій Кім зник для українців, щоб Володимир Зеленський його не вигнав: "Якщо буду погано працювати..."

Як повідомляв Знай.uа, улюбленець українців Віталій Кім розповів, що йому погрожують, але у нього є зброя: "Мені дещо забороняють тут робити"

Також портал Знай.uа писав, що ломають техніку і саботують накази — Кім розповів про те, як російські солдати не хочуть потрапити в м'ясорубку від ЗСУ