Вважається, що до 40 людей загинули вранці після того, як їх затоптали в тисняві під час церковного заходу в Нігерії, що роздавав безкоштовні подарунки місцевим жителям.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Вважається, що близько 40 людей загинули в результаті тисняви під час церковної служби.

Жахливий інцидент стався на заході, що проходив у церкві Королівської Асамблеї в Порт-Харкорті, Нігерія.

Свідок на заході розповів Punch, що це сталося під час акції «Магазин безкоштовно», яка була спрямована на роздачу подарунків та їжі серед місцевих жителів на честь четвертої річниці відкриття церкви.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Люди, мабуть, прийшли щоб потрапити якомога раніше, в той час як інші прибули о 6:30 ранку, щоб отримати щось хороше. Захід мав розпочатися о 9 ранку, стверджує свідок.

Тиснява в церкві
Тиснява в церкві

Повідомляється, що на даний момент загинуло до 40 осіб, у тому числі діти, оскільки сім'ї поспішали за безкоштовними подарунками, повідомляють місцеві ЗМІ.

Далі джерело повідомило, що група людей, які повинні були займатися спортом, прибула рано о 8 ранку і відкрила невеликі ворота. Потім натовп небезпечно увірвався всередину.

За словами свідка, більшість жертв тисняви були доставлені в найближчий військовий госпіталь в Порт-Харкорті.

"Інцидент стався сьогодні вранці. Церква запросила людей на четверту роздачу їжі і подарунків", - сказав він.

"Деякі прийшли з п'ятниці, а багато хто прийшов вже о 6:30 ранку в суботу. Ті, хто займався спортом, відкрили малі ворота, і нахлинула натовп хотіла отримати доступ через малі ворота і побігла в паніці".

Тиснява в церкві
Тиснява в церкві

Перебуваючи в явному розладі, він стверджує, що після інциденту нарахував близько 21 трупа на землі.

"Це не перший раз, коли церква проводить цю програму, але народу з учорашнього дня до сьогоднішнього ранку дуже багато. Було сказано, що будуть подаватися подарунки і безкоштовна їжа. Це дуже боляче", - продовжив очевидець.