Тарас Тополя з "Антитіл" показав чотирилапого друга, який підтримує його на службі: "Кіт камуфляжний"

Тарас Тополя ще напередодні повномасштабного російського вторгнення записався до лав тероборони, і з перших днів війни несе службу парамедиком. Артист регулярно "виходить на зв'язок" з шанувальниками в соцмережах і ділиться знімками, думками. Так, цього разу музикант розчулив фанатів новим фото, на якому позує у військовій формі сидячи на лавочці. На плечі артиста сидить невеликий котик.

Тарас Тополя, фото з instagram
Тарас Тополя, фото з instagram

Російські окупанти не втрачають надії захопити Сєвєродонецьк, але ЗСУ контролюють ситуацію: дістали із завалів танки 50-річної давності

Російська федерація продовжує спроби захопити Сєвєродонецьк, проте Збройні Сили України зберігають контроль. "Елітні" підрозділи продовжують нести втрати. Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від британської розвідки. Ситуація на півдні трохи простіша, однак, все одно залишається напруженою. Російські окупанти хочуть окупувати цю частину України, і для цього почали перегрупування військ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Олександр Еллерт розповів про вагітність Ксенії Мішиної: "Це приємний знак"

В одному з останніх своїх інтерв'ю Олександр Еллерт розповів ведучому славі Дьоміну про те, змінилося б щось, якби актриса завагітніла.

"Це був би приємний знак... Я думаю, відносини закінчилися б не так само... Тому що вагітність - це божевільна відповідальність більшою мірою чоловіки...".

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, іnstagram.com/ellert_a
Олександр Еллерт і Ксенія Мішина, іnstagram.com/ellert_a

Київстар надає додаткові мегабайти Інтернету та безлімітний доступ до відеосервісів

Абонентам пропонують збільшити обсяги мобільного інтернету та безлімітний доступ до відеострімінгових сервісів. Щоб залишатися на зв'язку, в компанії пропонують отримати від 4000 МБ до 5ГБ додаткового мобільного інтернету і безлімітний доступ до деких відеосервісів.

Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine
Київстар. Фото: PlaceSpaceMagazine

Олександр Педан повернув українцям Херсон і воскресив Маріуполь, дочка Лера допомогла: "Воно потрібне нам тут"

24 лютого 2022 року внесло корективи в життя всіх українців. Постраждали також і випускники, майбутні абітурієнти. Звичайно, їм скасували ЗНО і ввели мультимедійний тест, але все одно є ті, хто цього року вступати до вузу точно не буде. На початку весни на YouTube-каналі Олександра Педана мав вийти Освітній соціальний проєкт "УніверСһеск". Його мета - познайомити абітурієнтів з українськими вузами.

Олександр Педан з донькою Лєрою
Олександр Педан з донькою Лєрою

Морпіхи показали, як добре палає знищена техніка окупантів: попрацювали на славу

Українські морські піхотинці показавши результат своєї роботи, за невеликий проміжок часу було знищено два російських танки. І техніка, яка знаходиться в Україні досі була більш-менш захищена, зате орки надіслали древніх розконсервованих танків, яким понад 60 років.

Розбитий танк русні. Фото: Telegram
Розбитий танк русні. Фото: Telegram