31-річний прессекретар СБУ Артем Дехтяренко вже встиг підкорити сердечко не однієї українки. Він з успіхом витіснив Олексія Арестовича, Віталія Кіма і Михайла Подоляка своїми модельними рисами обличчя, млосним поглядом і акуратною зачіскою.

Ритуальними для дівчат вже стали не вечірні стріми Фейгіна і Арестовича і звернення саме Артема Дехтяренка.

Артем Дехтяренко, скріншот з відео
Артем Дехтяренко, скріншот з відео

Безумовно, спікер СБУ став новим крашем українок у воєнний час. Через це кількість відео про чоловіка в Тік-ток збільшилася з рекордною швидкістю

Ось дівчина показує, яка пісня у неї асоціюється з молодим прессекретарем. Вибір припав на ремікс пісні Майкла Джексона "Beat it".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

@series.hd

Артем Дехтяренко 🥵 (речник СБУ) #українськіполітики #украина #україна #ukraine #украина🇺🇦 #політика #дехтяренко #подоляк #арестович #зеленский #кім #арахамія #скічко

♬ оригінальний звук - series.hd

У коментарях до відео нововизнаний "найбажаніший чоловік" подякував дівчині за таке відео. Зазначимо, що СБУ працює на "відмінно", тому що Дехтяренко коментує практично всі відео про себе.

Однак, на розчарування всіх зачарованих українок, Артем Дехтяренко, ймовірно, щасливо одружений про що свідчить обручка на безіменному пальці.

Дівчата також зазначають, що спікер СБУ трохи схожий на турецького актора Керема Бюрсіна, який зіграв архітектора Серкана Болата у відомому серіалі "Постукайся в мої двері".

Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram

Так що ж відомо про красеня Артема Дехтяренка? Він не особливо любить ділитися інформацією про себе в соцмережах, тому даних не дуже багато.

Артем Дехтяренко народився 2 листопада 1990 року в місті Чернівці. Після здобуття вищої освіти став працювати журналістом.

Дехтяренко пропрацював в якості кореспондента в декількох виданнях.

У 2016 році журналіст почав працювати в пресслужбі Кабінету Міністрів та офісу прем'єр-міністра, тоді ще Володимира Гройсмана.

З 2019 року він працював у Міністерстві соціальної політики, потім працював радником у МОЗ у Іллі Ємця, а пізніше – у Максима Степанова.

У 2021 році Дехтяренко був призначений керівником пресслужби Служби безпеки України.

Нагадаємо, що Артем Дехтяренко розповів, як чоловік хотів загубити тисячі життів - замінував милицю.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович заговорив про втому українського народу від війни: "Ця стадія неминуча"