Білоруси вважають свого президента винним у війні в Україні: "Лукашенко - злочинець"

Білоруси не приховують, що вважають свого президента військовим злочинцем. Вони не бояться ніякого покарання, а лише чекають, коли прийде нова влада. Цього разу проти білоруського диктатора висловився громадянин Білорусі Антон Метелико. Він є засновником проекту "Білорускі Гаюн", і дав інтерв'ю, де розповів своє бачення ситуації в світі, а зокрема в Україні.

лукашенко. Фото: Telegram
лукашенко. Фото: Telegram

Олі Поляковій знайшли ліки, допомогла подруга Олександра Педана Наталія Єжова: "Ви виснажені"

Війна не тільки руйнує міста і забирає життя у мирних українців, але також порушує і психічне здоров'я навіть у тих, хто знаходиться далеко від епіцентрів бойових дій. Безсоння, відсутність апетиту або переїдання, а найголовніше - небажання що або робити - часті супутники українців в цей час. Відзначимо, що не так давно співачка Оля Полякова зізнавалася своїй подрузі Маші Єфросиніній, що у неї був схожий стан і вона навіть не хотіла жити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Зеленський підтримав петицію українців - з росією впровадять візовий режим

Зеленський підтримав петицію про візовий режим для громадян РФ і доручив прем'єр-міністру Денису Шмигалю опрацювати питання. Президент України Володимир Зеленський відреагував на петицію про введення візового режиму з РФ, яка набрала майже 27 тисяч голосів з необхідних 25 тисяч.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

Олена Філонова зі сльозами на очах повідомила про тяжку втрату: "Сергій, на жаль, помер"

Олена Філонова - відома українська телеведуча. Зараз вона поділилася своїми сльозами в Instagram Stories. Дівчина зазнала тяжкої втрати - помер важливий чоловік в її житті.

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

У НАТО закликали країни готуватися до тривалого протистояння в Україні: "Війна на виснаження"

Генсек НАТО Єнс Столтенберг зробив чергову заяву стосовно війни в Україні. Закликав держави готуватися до тривалого протистояння. Повномасштабна війна в Україні триває вже четвертий місяць, і невідомо, скільки все буде тягнутися в результаті. Саме тому, він закликав країни, які входять до Альянсу, бути готовими надавати підтримку Україні "протягом тривалого часу".

Єнс Столтенберг, фото: скріншот з відео
Єнс Столтенберг, фото: скріншот з відео