Сестра Меган Маркл, яка проживає окремо, Саманта Маркл благала герцогиню Сассекську перестати "дивитися і нічого не робити" після того, як їх 77-річний батько був доставлений в лікарню.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Відчужена сестра Саманта Маркл розлютилася після того, як її батька терміново відправили на невідкладну допомогу після перенесеного інсульту, а Маркл, 57 років, сказала, що Меган повинна перестати «дивитися і нічого не робити».

Саманта порівняла бездіяльність свого брата і сестри з "недбалістю" після того, як її звинуватили в тому, що вона не змогла зв'язатися зі своєю сім'єю після того, як на початку цього тижня вперше з'явилися новини про погане здоров'я Томаса Маркла.

Саманта Маркл
Саманта Маркл

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

77-річний Маркл, колишній директор зі світла, втратив дар мови після інсульту всього за тиждень до того, як він повинен був летіти в Лондон на святкування платинового ювілею королеви.

Поки невідомо, чи відвідає Меган свого батька, який живе всього в декількох годинах їзди від будинку, який вони з принцом Гаррі ділять в Монтесіто, штат Каліфорнія.

Саманта Маркл стала емоційною, коли говорила про "недбалість" Меган під час інтерв'ю для GBNews.

Вона сказала: "Він стільки пережив. Два серцевих напади, пандемія і тепер інсульт. Ніхто з нас нічого не чув від Меган — це недбалість". Якщо вона не може знайти це в своєму серці або мати моральну совість, щоб зробити крок вперед, тоді їй соромно. У нього не так багато часу. Їй доведеться жити з цим до кінця свого життя".

Меган Маркл і її батько
Меган Маркл і її батько

Саманта продовжувала: "Вона все це бачить. У мене таке відчуття, що зараз я буду крутити колеса, намагаючись звернутися до її серця. Вона могла зв'язатися з ним, щоб все залагодити, в будь-який час, але вона цього не зробила. Як вона може дивитися, як він так страждає? Хто це робить?"