Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл були сфотографовані з колишнім охоронцем Майкла Джексона Альберто Альваресом, який також працював в One Direction, коли вони вирушили на велосипедну прогулянку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кажуть, що принц Гаррі і Меган Маркл найняли колишнього охоронця поп-зірки Майкла Джексона через проблеми з безпекою.

Повідомляється, що герцог Сассекський і його дружина включили Альберто Альвареса в платіжну відомість після того, як Гаррі був помічений на велосипедній прогулянці з охоронцем.

45-річний чоловік має 15-річний досвід роботи в сфері особистої охорони та забезпечення безпеки заходів, і в 2011 році він з'явився на суді у справі про смерть Майкла Джексона, щоб дати свідчення.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

Перебуваючи на стенді, він розповів, що саме він подзвонив в службу екстреної допомоги в ніч смерті Джексона в 2009 році.

Він також працював у таких компаніях, як One Direction.

Тепер принц Гаррі був зображений поруч з Альваресом, насолоджуючись поїздкою на електричному велосипеді, залишивши Меган, Арчі і Лілібет вдома в їх особняку вартістю 10 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб відправитися в дорогу.

MailOnline повідомляє, що Гаррі осідлав електричний велосипед вартістю 1080 фунтів стерлінгів, супроводжуваний командою безпеки на позашляховику, коли він пробирався через Монтесіто.

Альберто Альварес
Альберто Альварес

Альварес був помічений прямо за герцогом на власному електричному велосипеді, вибравши сіру футболку і джинси з сумкою на грудях.

Джерело повідомило The Sun: "Альберто працював з найбільшими знаменитостями, тому знає кожен трюк в книзі, щоб уберегти їх від небезпеки. Він обережний і був надзвичайно відданий Майклу. Він і Гаррі здаються хорошою парою, і Гаррі сподівається, що він та людина, яка подбає про нього і його сім'ю".

Альварес працює в Global 360 Protective Services, і його біографія на LinkedIn обіцяє, що він "орієнтований на результат і відданий справі", описуючи себе як "послужного списку, розстановки пріоритетів, планування та реалізації відповідних заходів безпеки/безпеки для захисту персоналу та цінних активів. в різних середовищах".

Меган Маркл і принц Гаррі з донькою
Меган Маркл і принц Гаррі з донькою

Це сталося після того, як Гаррі боровся за захист своєї сім'ї з боку поліції, перебуваючи у Великобританії, визнавши, що відчуває себе «нездатним» перевезти Меган і їхніх дітей без неї.