У Франції жорсткий протест біля будівлі компанії Total, яка досі співпрацює з рф.

Люди вимагають, щоб нафтогазова компанія залишила ринок росії. Через протести акціонери не змогли пройти в офіс на засідання ради компанії. Про це повідомляє телеканал OstWest.

Мітинги у Франції. Фото: Youtube
Мітинги у Франції. Фото: Youtube

Вийти з російського ринку виявилось не такою простою справою, як це здавалося на початку повномасштабної агресії. Багато компаній так і не змогли вийти з ринку рф, а деякі намагаються допомогти агресору обійти санкції, які мали б уже стиснути зашморг на економіці держави-терористі.

Мітинги у Франції. Фото: Youtube
Мітинги у Франції. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Компанія Nike, яка присутня у РФ з 1993 року, йде з російського ринку через проблеми з постачанням товарів. Виробник спортивного одягу не продовжив контракт із найбільшим франчайзам.

Британський бренд Marks & Spencer, як повідомляє ВВС, залишає російський ринок після 17 років роботи. Компанія припинила постачання до росії ще в березні, але близько 50 магазинів у країні продовжували роботу. Проте, після переговорів фірма заявила, що повністю відмовиться від своєї російської франшизи.

Нагадаємо, раніше ми писали, що захищаючи Україну загинув дворазовий чемпіон України Олег Прудкий.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські партизани нагадали окупантам про долю нацистів та нюрнберзький трибунал.

Також "Знай.ua" писав, що Канада вислала 20 тисяч снарядів 155 мм калібру для боротьби з російським окупантом.