В Україні загинув 63-річний генерал-майор ВПС росії у відставці Канамат Боташев - ВВС

BBC повідомляє, що в Україні загинув генерал-майор ВПС росії у відставці Канамат Боташев. У небі над Україною був збитий і загинув генерал-майор військово-повітряних сил Росії у відставці Канамат Боташев. Він літав на Су-25, повідомляє ВВС. Інформацію на умовах анонімності підтвердили троє його колишніх підлеглих.

Загиблий льотчик рф. Фото: youtube
Загиблий льотчик рф. Фото: youtube

Дружина Євгена Кошового з "Квартал 95" показала таємне "бойове мистецтво" окупантів: "Битва лопухами"

Дружина відомого українського актора, шоумена і зірки "Квартал 95" Євгена Кошового, Ксенія висміяла "міць" російського світу. Вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в instagram курйозним відео з новим видом "бойових мистецтв", придуманих в Росії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube
Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

Російські окупанти скаржаться на високі втрати і низькі зарплати: на будівництві платили більше

Російські окупанти все частіше скаржаться на своє командування, яке відправило їх воювати в Україну. Несуть колосальні втрати, і при цьому не отримують обіцяні гроші. Перехоплення розмови показало, що заворушення у окупантів незабаром переростуть у масовий бунт.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Купив довідку за 100 тис. грн, але виїхати не зміг: у руки прикордонників попався чоловік з цікавим документом

На Закарпатті, в пункті пропуску "Солотвино", прикордонники Мукачівського загону викрили чергову спробу незаконного перетину кордону. Як виявилося, чоловік аби перетнути кордон за фіктивну довідку віддав понад 100 тисяч грн.

Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon
Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Данило Гетманцев хоче підвищити податок для українців: "Вже зафіксували"

Українці закликали звільнити Данила Гетманцева з посади голови парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, а також позбавити його посади секретаря у Нацраді відновлення України.

Данило Гетманцев, фото: babel.ua
Данило Гетманцев, фото: babel.ua