Від початку повномасштабної війни, яку розв'язала росія на території суверенної України, весь світ побачив, які ми сміливі, вільні та непереможні.

Гопніки у Києві крадуть танк у військових рф, звичайні українці голими руками зупиняють військову техніку, а до лав ТрО мріють записатись навіть пенсіонери та дітки.

Про дітей зараз і піде мова, бо наши хоробрі янголята заслуговують на те, щоб про них дізнались усі.

Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube
Діти у підвалах Маріуполя. Фото: YouTube

Немов дорослі, діти підтримують ЗСУ, демонструють свою силу та мудрість. Про історії дітей, які вразили світ, розповіли ведучі рубрики СТБ "Неймовірна правда про українців" – Григорій Решетник та Надія Матвєєва.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Про українських дітей знають у будь-якому куточку світу, вони під обстрілами героїчно рятують своїх родичів, заробляють гроші для ЗСУ та беруть відповідальність за молодших братів та сестер.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

15-річна Ліза з простреленими ногами під обстрілами евакуювала українців з Попасної на Луганщині. Вона вивезла поранених до Бахмута, оскільки ніхто з дорослих не міг сісти за кермо. Проте на півдорозі вони потрапили під обстріл ― авто було пошкоджено, а Ліза ― поранена. Проте вона не кинула людей і через біль продовжувала шлях із думками про те, щоб врятувати їх. Таким чином, з простреленим акумулятором вона дісталась українського блокпоста.

15-річна Ліза з простреленими ногами під обстрілами евакуювала українців
15-річна Ліза з простреленими ногами під обстрілами евакуювала українців

В’ячеслав втратив маму через один єдиний влучний постріл росіян, і тепер відповідає за двох сестер та двох братів. Він сам зізнається, що досі в шоці ― мама помирала на його руках, проте хлопчик робить все, щоб його брати та сестри не відчували жахів війни. Нині вони в безпеці. Тепер В’ячеслав думає, як жити далі, де заробити та як турбуватися про сім’ю.

В’ячеслав втратив маму і тепер відповідає за двох сестер та двох братів
В’ячеслав втратив маму і тепер відповідає за двох сестер та двох братів

5-річний Іван самотужки з одним пакетом досяг польського Хелма. Він вирушив із Києва під час війни, коли з його батьком був втрачений зв’язок. Хороброго малюка знайшла та забрала мама. Вони в безпеці.

5-річний Іван самотужки дістався до польського Хелма
5-річний Іван самотужки дістався до польського Хелма

5-річна Валерія з Кривого Рогу прикрасила обкладинку Time завдяки своїй усмішці.

Світлина 3-річної Віри Маковій вразила мережу – на спині дитини батьки написали свої контакти на випадок загублення.

Аліса з Азовсталі стала очима України, яка хотіла побачити світло й перемогу. Її розлучили з мамою ― військовим медиком, яку росіяни залишили у фільтраційному таборі.

Маленька Амелія заспівала пісню з "Холодного серця" у підвалі Києва і стала голосом дітей України. Тіна Кароль заспівала з нею на сцені благодійного концерту, а у Польщі з дівчинкою поспілкувалися місцеві канали.

Нагадаємо, що молодь росії відповіла, як ставиться до війни в Україні і чи хоче повторення в Швеції чи Фінляндії.

Раніше ми повідомляли. що росіяни почали мобілізацію серед громадян з різними групами інвалідності: "Дали тільки каски, жодних бронежилетів"