88-річна Морін Патерсон отримала відкритий перелом щиколотки коли впала, виходячи з машини в Соліхалле, Вест-Мідлендс.

Пенсіонерка з серйозними травмами провела більше семи годин, стікаючи кров'ю, чекаючи прибуття машини швидкої допомоги.

Про це повідомляє BirminghamLive.

Місіс Патерсон, яка страждає нирковою недостатністю і обмеженою рухливістю, насолоджувалася їжею в популярному пабі в Ноулі, Вест-Мідлендс, перед жахливою подією, що сталася близько 14:30 29 квітня.

Її чоловік Річард Патерсон повідомив, що була "дуже значна втрата крові". Потім пішли "криваві плями довжиною більше 4 футів вниз по схилу нашого кварталу", перш ніж прибула допомога.

Річард Патерсон, чоловік постраждалої пенсіонерки
Річард Патерсон, чоловік постраждалої пенсіонерки

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пан Паттерсон додав, що бригада швидкої допомоги була стривожена, виявивши, що його дружина залишилася зовні, сказавши: "Екіпаж швидкої допомоги був в жаху від того, що вона залишилася лежати на бетоні під відкритим небом. Але ми не наважилися перемістити її в інше місце через ризик ще більшого пошкодження кінцівки".

З дня цих жахливих подій їй зробили переливання крові і операцію, але вона все ще може втратити ногу, якщо вона не заживе.

Чоловік потерпілої, який висловився, тому що не хотів, щоб інші пройшли через те ж саме, тепер подав офіційну скаргу, але похвалив "чудову" бригаду швидкої допомоги, а також персонал і лікарів в лікарні королеви Єлизавети в Бірмінгемі.

Річард Патерсон, чоловік постраждалої пенсіонерки
Річард Патерсон, чоловік постраждалої пенсіонерки

Служба швидкої допомоги Уест-Мідлендс (WMAS) з тих пір вибачилася за затримку відповіді і сказала: "Ми хотіли б вибачитися перед місіс Патерсон за затримку відповіді. Вся Національна служба охорони здоров'я як і раніше відчуває серйозний тиск, і, на жаль, тривалі затримки з передачею пацієнтів в лікарню означають, що деякі пацієнти чекають прибуття швидкої допомоги набагато довше, ніж нам би хотілося."

Незважаючи на затримки, служба швидкої допомоги університету Вест-Мідлендса NHS Foundation Trust в даний час є третьою за ефективністю службою швидкої допомоги в країні.

У тресті повідомили BirminghamLive, що вони наймають сотні додаткових обробників викликів і лікарів на передовій для реагування на інциденти.

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик встановив світовий рекорд: зловив величезну рибу такою ж вагою, як і він сам.

Раніше ми повідомляли, як позбутися від тріщин на п'ятах і не соромитися відкритого взуття: дешеві народні засоби є у кожного.