З початком війни ціни на багато продуктів в Україн підскочили. На це скаржаться самі жителі нашої країни. Після початку проблем з паливом українців попередили про новий стрибок ціни.

Ведучі в шоу "Сніданок з 1+1" регулярно моніторять ціни на ринках і в супермаркетах України. У цьому їм допомагають їхні глядачі з різних куточків нашої країни. Цього разу "секретний агент" був засланий на ринок "Народний", який знаходиться у Львові.

Зовсім нещодавно голлівудська акторка Анджеліна Джолі відвідала Львів і тим більше цікаво, чи зросли ціни на основні продукти харчування. Адже ринок знаходиться на Сихові, де і побувала зірка.

Площа Ринок у Львові
Площа Ринок у Львові

Блогер Андрій Шиманський здійснив "прогулянку" по ринку "Народний" і навіть навчив глядачів деяким тонкощам української мови.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Блогер Андрій Шиманський, фото: Знай.uа
Блогер Андрій Шиманський, фото: Знай.uа

Спочатку українець пройшовся по фруктам.

Яблука різних сортів по 15 гривень за кілограм, апельсини - 90, а ось полуничка - 150 за кілограм.

В овочах блогер звернув увагу на пучок редиски за 20 гривень, зелену цибулю - 15. Огірки обійдуться в 65 гривень, а кріп по 10 гривень.

На цьому моменті продавчиня загальмувала українця, вказавши на його неправильну вимову слова "кріп" українською мовою. (Він сказав "укроп")

Шиманський не пройшов повз і продуктів з борщового набору: морква по 23 гривні за кілограм, картопля по 9 гривень, помідори по 100, молода капуста по 50 гривень, а ось пів кіло квасолі обійдеться в 40 гривень .

Ринок, фото Знай.uа
Ринок, фото Знай.uа

Не обходиться стіл будь-якого українця і без м'яса. Ціни на нього такі: куряче філе по 117 гривень за кілограм, теляча вирізка по 230, задня шинка по 20 гривень за кг, а ребра по 135.

Яйця ж продаються по 20 гривень за десяток.

Нагадаємо, що в Україні назріває дефіцит солодкого перцю: що кажуть аграрії.

Раніше ми повідомляли, що в Україні змінилися ціни на популярний овоч: скільки доведеться викласти за кіло.