Мама Олега Псюка очікувала на дискваліфікацію на Євробаченні: "за законом він не мав права"

На Євробаченні - 2022 був один момент, коли серце українців нервово стиснулося. І ні, це не про момент з виставленням балів від журі для Kalush Orchestra. Це про те, коли соліст групи Олег Псюк на весь світ попросив врятувати Маріуполь і "Азовсталь". Мама Олега-Стефанія, про яку і написана переможна пісня гурту, теж переживала в той момент і була переконана, що Україну дискваліфікують.

Мамі Олега Псюка Стефанії сертифікат на 631 кубометр газу, фото з фейсбук
Мамі Олега Псюка Стефанії сертифікат на 631 кубометр газу, фото з фейсбук

Захисник Маріуполя попрощався з "Азовсталлю" і звернувся до всієї України: "Ну, ось і все. Місце моєї смерті і життя"

Всіх цивільних з "Азовсталі" евакуювали, тяжкопоранені бійці отримали допомогу з подальшим обміном їх і вивезенням на підконтрольну Україні територію. В даний час вирішується питання з похованням загиблих захисників Маріуполя. Один із захисників "Азовсталі" опублікував на своїй сторінці прощальні кадри.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Денис Козацький, фото kztsky
Денис Козацький, фото kztsky

Віталій Кім пропав для українців, щоб Володимир Зеленський його не вигнав: "Zкщо буду погано працювати..."

Губернатор Миколаївської ОГА Віталій Кім став тією людиною, якою пишається не тільки вся область, але і вся Україна. Від його "Доброго ранку, ми з України" відразу ж теплішає на душі. Ведучі відзначили, що зараз стало набагато менше "заспокійливого" Кіма для українців і запитали про причини цього. Віталій знайшов, що відповісти і на це питання.

Віталій Кім, фото: Знай.uа
Віталій Кім, фото: Знай.uа

Синьо-жовта Оля Полякова розпалила в серцях українців закордоном те, чого боїться gутін: "Cправжня патріотка"

Відома українська співачка Оля Полякова днями вирушила у благодійний тур для підтримки України. Зокрема, артистка виступила в США, знову з'явившись на сцені в патріотичному синьо-жовтій сукні.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Lifecell скасував кордони для своїх абонентів: в яких країнах можна приймати вхідні дзвінки безкоштовно

Мобільний оператор lifecell 18 травня 2022 року запустив вигідну акцію. Згідно з її умовами абоненти зможуть приймати вхідні дзвінки в 12 країнах без додаткової плати, якщо вони сплатили свій пакет послуг.

Компанія lifecell, фото: rau.ua
Компанія lifecell, фото: rau.ua